Marius Mitran are mare încredere că Ianis Hagi se poate impune la Aston Villa: „Asta i-ar mai lipsi!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 30

Marius Mitran pariază pe Ianis Hagi și este sigur că internaționalul român s-ar descurca chiar și la Aston Villa.

Invitat la ProSport Live, Marius Mitran crede că Ianis Hagi ar trebui să aibă „mai mult tupeu”, pentru a fi un jucător de top în Europa.

Presa din Anglia a dat startul bursei zvonurilor, întocmind o listă de jucători pe care Steven Gerrard va dori să-i transfere la Aston Villa, imediat după instalare. Clubul este patronat de Nassef Sawiris, un egiptean cu o avere de aproximativ 9 miliarde de dolari.

Marius Mitran îl vede pe Ianis Hagi în Premier League, dar anunță: „I-ar trebui mai mult tupeu!”

Deși Rangers este campioana Scoției, Marius Mitran este sigur că un transfer la Aston Villa ar fi un salt important în cariera lui Ianis Hagi.

Englezii anunță că Steven Gerrard este foarte atașat de fotbalistul român și că sunt șanse reale să-l transfera la gruparea din Birmingham, în următoarea perioadă de transferuri.

După cinci înfrângeri consecutive, Aston Villa a ajuns pe locul 16 în campionatul Angliei, cu doar zece puncte acumulate.

„Un pas înainte în mod clar. Aston Villa e o echipă de mare tradiție, un fel de UTA, a fost câștigătoare de Cupa Campionilor, i-am văzut la București învingând-o pe Dinamo. Ianis are acest talent, această pasă, această clasă. E mai bun decât toți de atunci tocmai pentru că acum se joacă mai în viteză. Asta i-ar trebui: mai mult tupeu”, a fost opinia lui Marius Mitran, la ProSport Live.

În acest moment, cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt, este de 6,5 milioane de euro.

The post Marius Mitran are mare încredere că Ianis Hagi se poate impune la Aston Villa: „Asta i-ar mai lipsi!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă