Marius Mitran aplaudă revenirea lui Eugen Trică la FC U Craiova: „Merită să fie acolo! Acum depinde doar de el” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 13

Jurnalistul Marius Mitran a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre revenirea lui Eugen Trică la FC U Craiova.

La aproximativ șase luni de la despărțire, Eugen Trică o va prelua din nou pe FC U Craiova, așa cum a confirmat și Adrian Mititelu Jr.

Va fi al patrulea mandat al lui Eugen Trică la echipa lui Adrian Mititelu, după cele din 2010, 2019-2020, respectiv 2021. El a fost cel care a promovat echipa atât din Liga 3 în Liga 2, cât și din eșalonul secund pe prima scenă a fotbalului românesc, după o absență de zece ani.

Marius Mitran aplaudă revenirea lui Eugen Trică la FC U Craiova

Marius Mitran este încântat de această mutare, însă este de părere că Eugen Trică trebuie să își asume decizia luată, mai ales după ce în trecut a declarat că nu va mai reveni la Craiova lui Adrian Mititelu.

„Nu m-a surprins, pentru că pot să spun că cunosc felul în care se gândește la FC U Craiova în familia Mititelu. Cred că Eugen Trică merita de când a promovat-o să rămână acolo. Adică eu cred că s-au pierdut niște timpi. Nu știu dacă mai sunt trei jucători din lotul cu care a promovat, dar cred că Trică merită să fie acolo și cred că și Craiova îl merită pe Trică.

Depinde numai de el acum, pentru că știe unde se duce, știe care este toată paradigma din club de acolo. Eu cred că e un om potrivit pentru ceea ce se întâmplă acum la club măcar pentru faptul că e și meritul lui că echipa e în Liga 1 acum.

Flavius Stoican nu a fost dezastru. Punem spune că uneori sentimentele bat rațiunea”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Marius Mitran aplaudă revenirea lui Eugen Trică la FC U Craiova: „Merită să fie acolo! Acum depinde doar de el” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă