Marius Mitran a dezvăluit ce le spune Gigi Mulțescu jucătorilor de la Dinamo: Suntem pe o corabie și pirații ne atacă! Trebuie să ieșim să omorâm câțiva” | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 19

Marius Mitran, jurnalist sportiv și colaboratorul emisiunii ProSport Live, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo.

Sub comanda lui Gigi Mulțescu, Dinamo a rezistat foarte bine pe terenul campioanei CFR Cluj, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1. Clujenii au câștigat la limită, scor 1-0, însă Dinamo a avut doi jucători eliminați și a ținut de remiza albă până în minutul 80.

Marius Mitran a dezvăluit ce le spune Gigi Mulțescu jucătorilor de la Dinamo

„Gigi Mulțescu face parte, după părerea mea, din cea mai mare echipă din istoria lui Dinamo, cea care joacă o semifinală de Cupa Campionilor Europeni. Nu întâmplător a reușit atât de repede. E unul dintre cei mai mari antrenori care sunt astăzi în viață și pot să își facă meseria.

Am fost la o emisiune cu dumnealui și ne povestea despre felul în care e organizată apărerea. Am ținut minte o frază: «Eu le spun că suntem pe o corabie și pirații ne atacă dintr-o parte și noi trebuie să acoperim spatele, să nu plecăm niciodată de acolo unde este cârma. Spațiul care ține vaporul în viață este careul. Noi trebuie să ținem cont că avem ce apăra în spatele nostru și eventual să ieșim să omorâm și câțiva pirați». Mă gândeam cât de simplu e să îi conectezi și să le explici niște rigori tactice, dar trebuie să fii Mulțescu ca să poți să transmiți asta”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Marius Mitran a dezvăluit ce le spune Gigi Mulțescu jucătorilor de la Dinamo: Suntem pe o corabie și pirații ne atacă! Trebuie să ieșim să omorâm câțiva” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă