Marius Marin a dat cărțile pe față după meciul cu Ungaria U21: „Non-stop ne-au făcut țigani!”

1 lună in urmă 12

Marius Marin, mijlocașul central în vârstă de 22 de ani legitimat la AC Pisa și căpitanul României U21, a vorbit despre experiența de la Campionatul European de tineret, dar și despre momentele neplăcute din meciul cu Ungaria U21.

România U21 nu a ieșit din faza grupelor, însă s-a întors acasă neînvinsă, după 1-1 cu Olanda U21, 2-1 cu Ungaria U21 și 0-0 cu Germania U21.

După meciul cu ungurii, Marius Marin a avut o postare „tăioasă” pe Instagram. „Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”, a scris Marius Marin.

Marius Marin, despre jignirile ungurilor la EURO U21

La nici o lună de la încheierea aventurii de la Campionatul European de tineret, Marius Marin a dezvăluit ce a trăit pe teren, la meciul cu Ungaria.

„Nu am absolut nimic cu ungurii, la echipa de club am avut și colegi unguri, însă nu credeam vreodată că, în anul 2021, se mai practică astfel de lucruri.

Mi s-a părut absurd ca, la fiecare lovitură liberă sau corner, să fim făcuți țigani. Erau doi sau trei jucători adverși care, non-stop, ne-au spus așa”, a spus Marius Marin, potrivit Playsport.

În ceea ce privește ratarea calificării, Marius Marin a recunoscut că elevii lui Adrian Mutu au fost dezamăgiți că nu au reușit să iasă din grupe, având în vedere că alte echipe, din alte grupe, s-au calificat cu același număr de puncte înregistrat de către România U21.

„Am fost foarte dezamăgiți, e clar, chiar dacă multe lume nu ne dădea șanse de calificare din acea grupă. Am fost foarte aproape, pentru că echipa s-a format ca o familie.

Fiecare jucător îl ajuta pe cel de lângă el și ne doream foarte mult să ne mai vedem măcar la o acțiune. E păcat, în alte grupe s-au calificat echipe și cu trei puncte”, a explicat Marius Marin.

The post Marius Marin a dat cărțile pe față după meciul cu Ungaria U21: „Non-stop ne-au făcut țigani!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă