Marius Manole, noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, de la PRO TV. „I-am luat show-ul lui Daragiu și sunt mândru”

2 luni in urmă 4

Marius Manole este prezentatorul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, de la PRO TV, după ce i-a luat locul lui Alex Dargiu. Actorul a acordat un interviu pentru revista VIVA! în care a dezvăluit lucruri mai puțin știut despre el.

Întrebat când a fost cel mai mândru de realizările lui, Marius Manole a fost sincer și a recunoscut că se bucură de noul proiect pe care l-a acceptat cu drag.

„I-am luat show-ul lui Daragiu și sunt mândru că am reușit. Nu m-a invitat în niciunul dintre sezoanele trecute, așa că am găsit soluția: mă invit eu pe mine însumi! Nu e ăsta un motiv de mândrie? Este, îți zic eu!”, a spus Marius Manole pentru revista VIVA!

Marius Manole, noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, de la PRO TV. „I-am luat show-ul lui Daragiu și sunt mândru”

Pentru cei care nu știu ce face actorul dincolo de activitatea lui în mediul online, acesta a dezvăluit că petrece mult timp cu animalele sale de companie, care nu prea se văd pe conturile de socializare.

„Nu prea se văd animalele pe care le am acasă, câinele e timid și degeaba îl chemi la poze, pisicile, știi cum sunt… arogante și cu prea multe pretenții… Tot așa, m-am gândit să nu se vadă pe social media momentele în care fac baie sau mă spăl pe dinți.

Ce fac… nu te gândi că am o viață d-asta nemaivazută, citesc foarte mult; bine și dacă n-aș fi făcut-o, tot asta ziceam, dar serios, citesc mult, mai fac niște fitness, îmi place să mă plimb cu muzica-n căști și să mă gândesc, să analizez, știi… activitățile alea pe care le au oamenii inteligenți și pe care nu înțeleg de ce le am și eu…”, a mai povestit Marius Manole pentru sursa citată

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă