Marius Măldărășanu simte că albește la FC Hermannstadt. Antrenorul vrea victorii mai concludente și le transmite din nou jucătorilor ce obiectiv au: ”Vreau să le intre foarte bine în cap”

2 luni in urmă 18

FC Hermannstadt are un start perfect de sezon în Liga 2, cu trei victorii în tot atâtea meciuri. După 2-1 acasă cu FC Buzău și 2-0 în deplasare cu Unirea Constanța, sibienii au trecut cu 2-1, la Mediaș, și de Poli Iași, în duelul fostelor retrogradatelor din Liga 1.

După o primă repriză modestă, fără ocazii, partea secundă a fost mai animată la cele două porți, în special la cea a ieșenilor. Pentru FC Hermannstadt au marcat doi jucători introduși în repriza secundă, Ionuț Năstăsie (59′) și Loren Niță (88′), al doilea după ce Teodor Axinte a respins în două rânduri în față. Pentru Poli Iași a înscris Cristian Pușcaș (72′), după ce portarul Ionuț Rus a scăpat mingea în față.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Marius Măldărășanu simte că albește la FC Hermannstadt. Antrenorul vrea victorii mai concludente și le transmite din nou jucătorilor ce obiectiv au: ”Vreau să le intre foarte bine în cap” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă