Marius Măldărășanu, primele concluzii după succesul cu Unirea. De ce s-a ”temut” de deplasarea la Constanța

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

La finalul confruntării, Marius Măldărășanu, antrenorul formației sibiene, a recunoscut că, cel puțin deocamdată, echipa nu are ritmul optim, ceea ce, însă, normal pentru un început de sezon. De asemenea, tehnicianul a transmis că s-a temut de această deplasare în Dobrogea, din cauza temperaturilor ridicate din perioada actuală a anului.

VIDEO cu rezumatul meciului Unirea Constanța - Hermannstadt 0-2:

Discursul lui Marius Măldărășanu după victoria cu Unirea Constanța

Asta a fost obiectivul până la urmă, ca la fiecare meci să câștigăm trei puncte. E început de campionat, nicio echipă nu are ritm. Este, pe undeva, normal. Nu aș fi vrut această deplasare atât de devreme, mai ales pe aceste călduri insuportabile. Îmi felicit jucătorii, pentru că pe un astfel de teren au încercat să practice un fotbal bun, atât cât le-a permis.

Mi-a fost frică de acest meci, pentru că, chiar dacă este o echipă, nu pot să-i spun nouă, dar, totuși, care nu are un obiectiv mare, din punct de vedere mental jucătorii să creadă că este un meci ușor. Știam că au probleme din punct de vedere al efectivului și au început destul de târziu pregătirea. Îl felicit pe Ianis, pe această cale, că a reușit să facă, totuși, ceva, într-un timp atât de scurt.

A trebuit să schimbăm la pauză ceva, pentru a doua repriză, și important era ca noi să nu luăm gol, pentru că eram sigur că vom da. În toate meciurile, și la pregătire, și în prima etapă am avut foarte multe ocazii, vom avea foarte multe ocazii, din păcate ratăm, dar sper să reglăm asta ușor – ușor”, a declarat Marius Măldărășanu, la interviul de după joc.

VIDEO cu declarațiile date de Marius Măldărășanu după Unirea Constanța - Hermannstadt:

Hermannstadt a bifat, astfel, a doua victorie din tot atâtea posibile în Liga 2, unde a retrogradat la finalul stagiunii trecute. În prima rundă, formația lui Marius Măldărășanu s-a impus pe teren propriu în fața celor de la FC Buzău, scor 2-1.

Etichete: meciuri liga 2 , marius maldarasanu , unirea constanta - hermannstadt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă