Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a câștigat a treia oară la rând pe final: "Până la urmă, așa a vrut Dumnezeu!"

1 săptămână in urmă 11

  • Liga 1: Sepsi - FC Botoșani, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid - CS Mioveni, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

La fel ca în meciul cu FC Argeș, scor 1-0, sibienii au dat lovitura în ultimele minute ale partidei. Este a treia oară la rând când elevii lui Marius Măldărășanu (47 de ani) izbutesc acest lucru, după ce au învins-o la fel și pe Universitatea Craiova. 

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a câștigat a treia oară la rând pe final: "Până la urmă, așa a vrut Dumnezeu!"

La flash-interviul de după meci, antrenorul lui Hermannstadt a recunoscut că nu se gândea că echipa sa va ocupa locul secund după primele 11 etape în primul eșalon românesc.

"Cum spuneam mai devreme, nebunie! Asta spuneau băieții, că meciurile următoare probabil adversarii nu vor mai ataca pe final. Dar îi felicit încă o dată, au crezut în șansa lor. Să fim sinceri, singura ocazie a lui UTA a fost chiar faza de dinaintea golului.

Jocul nostru a fost foarte bun. UTA e o echipă periculoasă la fazele fixe, dar cred că am controlat jocul în mare parte. Până la urmă, așa a vrut Dumnezeu. Visăm și e normal, și jucătorii mă bucur că au căpătat o încredere foarte mare.

Că vom ajunge pe locul 2, da, trebuie să fim realiști, nu se gândea nimeni. Dar cred că e un loc meritat și ca joc, și ca spirit de echipă", a declarat Măldărășanu. 

VIDEO cu rezumatul meciului UTA - Hermannstadt 1-2: 

Etichete: marius maldarasanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă