Marius Lăcătuș nu e de acord cu planul autorităților: „Mi se pare absurd să dispară o echipă care e pe primul loc”

1 lună in urmă 1

Orașul Brașov are în acest moment două echipe care se luptă pentru promovarea în Liga 2: Corona Brașov, echipă susținută de autorități, și SR Brașov, formația fanilorAutoritățile locale doresc reînființarea clubului FC Brașov, unul care să reunească cei mai buni fotbaliști locali. 

„Sunt mulți ani de când privesc de la distanță fotbalul brașovean. Nicio echipă din oraș nu a jucat în ultima vreme la un nivel mai ridicat. Nici nu cunosc toate amănuntele de acolo. Mă bucură, însă, că Brașovul are două echipe care se bat pentru promovare. Mă bucur pentru decizia care a fost luată, mi se părea absurd să dispară o echipă care este pe primul loc, în obiectivul de a promova, deci cu șansele cele mai mari să ajungă în Liga a doua, indiferent de ambițiile care există acolo”, a declarat Marius Lăcătuș, la Radio România Brașov FM.

Marius Lăcătuș vrea o echipă din Brașov în Liga 2

„În primul rând, cei care sunt acolo, Primăria, Consiliul Județean, Consiliul Local ar trebui, poate, să se așeze la masa și să decidă ce e mai bine pentru istoria lui FC Brașov și să se facă o echipă care să ducă mai departe tot ceea ce a însemnat acest club. Sunt multe echipe acolo, deci nu e imbosibil să se formeze una care într-o perioadă nu foarte scurtă, dar nici foarte lungă. 

Să ajungă din nou să joace în primul eșalon, iar suporterii să se bucure de acest lucru, de un fotbal de calitate la cel mai bun nivel. Mă gândesc la factorii locali, conducătorii de cluburi, jucători, suporteri, toți cei implicați la nivelul Ligii a 3-a acum”, a declarat Marius Lăcătuș, născut la Brașov, crescut la juniorii FCM-ului, dar care a plecat de tânăr la Steaua București, unde avea să facă istorie.

Lăcătuș: „Proiectul CSA Steaua a fost făcut pentru Liga 1”

„Fiara” a analizat și lupta la titlu, pe care o vede deschisă până în ultima etapă, între FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj, dar și situația ultimei echipe din România pe care a antrenat-o, CSA Steaua București: „Proiectul CSA Steaua nu a fost făcut pentru Liga a 3-a, toți își doresc Liga 1. Nu e ușor, baraje peste baraje, felul în care se desfășoară competiția. E valabil și la Brașov. Cred că sunt pe drumul cel bun și anul acesta ar putea ajunge în situația de a promova”.

VIDEO. Marius Lăcătuș a rupt tăcerea despre perioada de la CSA Steaua: „Comportamentul unora mi-a lăsat un gust amar”

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

„Craiova nu vrea să promoveze!” » Adrian Mititelu jr. a răbufnit în direct: „De ce credeți că au venit Bornescu și Trică?”VIDEO Vasile Miriuță a pierdut la debutul pe banca lui Minaur Baia Mare, în Liga 3! Reușita senzațională în prelungiri

Dorian Popa a spus cât se câștigă dintr-un canal de Youtube cu două milioane de abonați! Suma lunară e halucinantă

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILINȚĂ TOTALĂ: 'E un mincinos, un analfabet funcțional'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă