Marius Croitoru vrea să facă ceva unic pentru Moldova, dar Craiova își poate salva sezonul cu acest trofeu!

2 săptămâni in urmă 21

În cele 82 de ediții ale Cupei disputate până acum, niciodată n-a câștigat trofeul o echipă din Moldova, Bucovina sau Maramureș. 3 zone vitregite de fotbal de mare performanță, deși Satu Mare și Baia Mare au cochetat frecvent cu fotbalul de prim eșalon, iar moldovencele au avut și ani buni! Botoșani are însă o șansă istorică, pe care va încerca azi să și-o apropie!

Deschide cont online la Superbet și vezi ce Pariuri Speciale ți-am pregătit la Botoșani - Craiova!

Bacău, Vaslui și Oțelul s-au apropiat cel mai mult 

Moldova nu are în palmares nicio Cupă, deși a avut multe echipe solide în fotbalul nostru mare și cu pretenții, cel puțin în ultimii 30 de ani. Perioada când Vasluiul lui Adrian Porumboiu s-a bătut la titlu și a jucat în cupele europene, cea în care Oțelul Galați chiar a ieșit o dată campioană, dar și cele în care Iași, Botoșani, Bacău sau Ceahlăul Piatra Neamț au emis pretenții de echipe serioase n-au lăsat în urmă niciun trofeu în această competiție. Un paradox inexplicabil, din care au rămas doar câteva finale pierdute, cum este cea a Vasluiui în fața CFR-ului (2010), cea a Oțelului cu Dinamo (2004) sau a Bacăului cu Craiova (1991).

Bucureștiul e liderul din Cupă. Oltenia e pe locul 2

Capitala deține cele mai multe astfel de trofee, 51, dintre care 50 aparțin granzilor: Steaua-FCSB-Dinamo-Rapid. Progresul a contribuit cu o Cupă câștigată în 1960 și e una dintre cele mai surprinzătoare echipe care au reușit asta vreodată. Oltenia este pe locul 2 datorită celor 7 trofee ale Universității Craiova, la care se adaugă victoriile celor din Severin și Râmnicu Vâlcea. Transilvania, zona geografică cu cea mai mare întindere, deține 8 Cupe, dintre care jumătate sunt ale CFR-ului din Cluj. U Cluj, Jiul Petroșani, Arieșul Turda și Gloria Bistrița au contribuit și ele la zestrea fotbalistică a Transilvaniei. 

Viitorul și Voluntari, ultimele mari surprize

Cupa este drumul cel mai scurt spre un trofeu, iar echipele mici au știut mereu asta. Câteodată, piticii au reușit să ducă visul până la final și să fructifice sincopele granzilor, preocupați cu lupte conjuncturale mai importante pentru ele, la titlu sau în Europa. Viitorul Constanța (2019) și FC Voluntari (2017) au bifat două succese istorice, cu care cine știe când se vor mai întâlni. Dobrogea are astfel o Cupă în vitrină și asta nu datorită Farului, doar finalistă în 2005. 

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Muntenia nu stă nici ea rău la trofee, chiar dacă scădem Bucureștiul, asta pentru că Petrolul Ploiești (3), Voluntari (1) și Astra Giurgiu (1) duc palmaresul regiunii la 5. Nu uităm de Banat și de Crișana, două zone istorice din vestul României care au câștigat des Cupa. Timișoara (4) și Reșița (1) au punctat pentru bănățeni, iar Oradea (1) și Aradul (2) țin Crișana fotbalistică pe umeri. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

S-a dat startul la SuperDerby-uri în cupă! Favoritele tale merită un pariu!Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă