Marius Croitoru pune „tunurile” pe arbitrii, după remiza dintre FC Botoșani și FC Voluntari: „Vin domnii ăștia care țin pâinea și cuțitul în mână!”

2 luni in urmă 14

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 1-1, în etapa 15 din Liga 1. La finalul partidei, Marius Croitoru (40 de ani) a avut un atac dur la adresa brigăzii de arbitrii care a condus partida.

Golurile partidei au fost marcate de Hamidou Keyta respectiv Răzvan Grădinaru.

După acest meci, FC Botoșani se află pe locul 7 din Liga 1, în timp ce FC Voluntari se situează pe poziția 12.

Marius Croitoru pune „tunurile” pe arbitrii, după remiza dintre FC Botoșani și FC Voluntari

Tehnicianul lui FC Botoșani este nemulțumit de rezultatul obținut de echipa sa în meciul cu FC Voluntari. Acesta a acuzat vehement brigada de arbitrii, condusă de Istvan Kovacs, pentru că i-ar fi dezavantajat echipa prin deciziile luate.

„Nu pot să sparg gheața, nu pot să bat acasă. Iar am avut meciul în mână, din păcate iar iau eurogol, după care vin domnii ăștia care țin pâinea și cuțitul în mână și o împart cum vor ei.

A fost penalty clar, nu l-au dat, nu înțeleg de ce. Al patrulea arbitru a spus: Fault, fault, fault, și nu dă. Când zice galben pentru Croitoru vine și dă. Nu mi se pare normal.

A fost un tur greu de campionat. Puteam să fim mult mai bine, suferim, dar suntem neînvinși de 6 etape, nu este totul pierdut.

Am jucători care nu au plecat de un an de zile acasă, nu și-au văzut familiile, îi înțeleg. De venit jucători nu am nevoie, îmi doresc să nu plece.

Acum îmi doresc să mă relaxez, a fost un an infernal de greu, m-am confruntat cu probleme mari.

Reunirea e pe 28 decembrie. Campionatul începe pe 13 ianuarie, când aș putea să-i chem? Trebuie să facem testele de coronavirus, trebuie o marjă între primul și al doilea test”, a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu FC Voluntari.

The post Marius Croitoru pune „tunurile” pe arbitrii, după remiza dintre FC Botoșani și FC Voluntari: „Vin domnii ăștia care țin pâinea și cuțitul în mână!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă