Marius Croitoru nu a trecut peste meciul din „Ștefan cel Mare”: „Dinamo începe să redevină ceea ce a fost odată”. Știe cum se poate califica FC Botoșani în turul III preliminar al Europa League | VIDEO

2 months ago 3

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoșani, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu KF Shkendija, din turul II preliminar al Europa League.

Meciul dintre FC Botoșani și KF Shkendija este programat joi, 17 septembrie, de la ora 18:45, pe Stadionul Municipal din Botoșani. Partida va fi transmisă la TV pe Digi Sport, Look Plus, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Marius Croitoru nu uită meciul cu Dinamo

FC Botoșani a remizat cu Dinamo, scor 1-1, în „Ștefan cel Mare”, în cadrul etapei a treia din Liga 1, după ce moldovenii au condus pe tabelă. Marius Croitoru s-a arătat extrem dezamăgit de acest rezultat și speră ca elevii săi să nu facă aceleași greșeli și în meciul din Europa League.

„Nu va fi ușor, dar suntem în fața unui moment bun, istoric pentru clubul nostru și atunci cu siguranță jucătorii se vor ridica la acest nivel. Îmi doresc ca joi, la ora jocului, băieții să fie în cea mai bună formă în primul rând mental. Fizic nu avem nicio problemă. Nu aș vrea să repetăm ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză la Dinamo. Sunt convins că dacă vom face acest lucru, avem șanse mari să ne calificăm.

Probabil au crezut că e de ajuns să facă pasul în spate ca să țină de rezultat. Niciodată în viața mea nu le-am cerut și nici nu am să le cer să se apere, indiferent cât e scorul. Dinamo m-a dominat, dar fără ocazii, trebuie să recunoaștem. Dinamo începe să redevină ceea ce a fost odată”, a spus Marius Croitoru, la conferința de presă.

FC Botoșani exersează penalty-urile

După episodul ce a avut loc la CFR Cluj, când mai mulți jucători au refuzat să execute loviturile de la 11 metri din meciul cu Dinamo Zagreb din Liga Campionilor, Marius Croitoru s-a arătat relaxat în ceea ce privește acest aspect și se așteaptă ca și în echipa lui să existe astfel de cazuri. De aceea, FC Botoșani exersează loviturile de la 11 metri la antrenament.

„Totul la calificare. E greu să ai o strategie atâta timp cât se joacă un meci. Trebuie să iei în calcul absolut orice. Se joacă cu calificarea pe masă. E greu să spun că mă duc să atac, pentru că e un singur meci. Trebuie să îmi fac calculele pentru calificare. Exersăm și penalty-urile, bineînțeles. Probabil vor fi și la mine jucători care nu vor vrea să bată. Contează nivelul lor de oboseală, psihicul. Să știți că nu numai la CFR s-au întâmplat astfel de lucruri. Sunt jucători care nu își asumă să bată penalty-uri și nu trebuie să îi judecăm”, a mai spus Marius Croitoru.

VIDEO: Marius Croitoru, la conferința de presă

The post Marius Croitoru nu a trecut peste meciul din „Ștefan cel Mare”: „Dinamo începe să redevină ceea ce a fost odată”. Știe cum se poate califica FC Botoșani în turul III preliminar al Europa League | VIDEO appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools