Marius Croitoru, moment fabulos după ce FC Botoșani a prins din nou play-off-ul: „Vin zi de zi la antrenamente, îi stresez pe jucători” + Cum le răspunde celor care acuză FC Botoșani că vrea să ajute FCSB

4 săptămâni in urmă 20

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, este fericit că echipa sa a reușit să se califice în play-off-ul Ligii 1, după ce ultima parte a sezonului regulat a fost cu emoții pentru formația din Moldova. Accederea în play-off a venit în urma unui egal, scor 1-1, cu FC Voluntari.

FC Botoșani se află pentru a doua oară consecutiv în play-off-ul Ligii 1, ocupând în acest moment locul 6. Celelalte echipe calificate sunt: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Sepsi și Academica Clinceni.

Marius Croitoru, reușit că FC Botoșani a intrat din nou în play-off

„A fost un obiectiv această calificare în play-off. Este meritată, este munca de 30 de etape. Nu pot decât să îi felicit pe jucători. Nu este ușor să te antrenezi zi de zi la Botoșani Am făcut o singură schimbare în meciul cu Voluntari, fundași centrali nu aveam. Nu am avut jucători de atac. S-a terminat totuși bine. Nu aveam de ce să risc la 1-1. Jucătorii au făcut ce le-am cerut.

Nu am nici un procent din  meritul acestei calificări în play-off. Eu am doar câteva idei. Vin zi de zi la antrenamente, îi stresez, mă țin de ei, mă suportă. De aia rezultatele sunt ale lor. Rezultatele bune, că atunci când nu câștigă, eu sunt vinovat.

Mi-e greu să spun, sunt echipe bune în play-off, primele 4 cel puțin. De aia ne-am dorit să ne calificăm, să evităm problemele play-out-ului. Numai niște oameni proști se pot gândi ca eu sau patronul să ne ducem la jucători să o lase mai ușor cu FCSB”, a spus Marius Croitoru, după meciul cu FC Voluntari.

Cum arată clasamentul Ligii 1 la finalul sezonului regulat

The post Marius Croitoru, moment fabulos după ce FC Botoșani a prins din nou play-off-ul: „Vin zi de zi la antrenamente, îi stresez pe jucători” + Cum le răspunde celor care acuză FC Botoșani că vrea să ajute FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă