Marius Croitoru, la pământ după eliminarea Botoșaniului din Europa League: „E cea mai tristă seară din viața mea!”

2 months ago 6

FC Botoșani a părăsit surprinzător Europa League, iar Marius Croitoru este la pământ după eșecul cu Shkendija, scor 0-1. Totuși, antrenorul a ținut să-și felicite jucătorii pentru atitudine.

FC Botoșani a ratat șansa unui meci istoric cu Tottenham. Englezii au trecut cu mari emoții de Lokomotiv Plovdiv, scor 2-1.

Marius Croitoru, după FC Botoșani – Shkendija: „E cea mai tristă seară din viața mea!”

„Sunt trist, supărat, asta este viața! Trebuie să merg înainte. Din păcate, azi n-am putut să facem mai mult. Îmi pare rău pentru băieți. Îmi pare nespus de rău, dar trebuie să mergem mai departe. N-am fost limpezi în careu, băieții și-au dorit, n-am ce să le reproșez, au avut atitudine. Cred că e cea mai tristă seară din viața mea, îmi e greu să îmi găsesc cuvintele. Am dominat clar, din păcate n-am avut luciditate în fața porții la ocaziile mari. Din păcate, n-am făcut alegerile potrivite. Știam că suntem în fața unui moment istoric, dar atât s-a putut”, a spus Marius Croitoru, la finalul meciului.

FC Botoșani a avut un penalty clar cu Shkendija, lucru sesizat și de antrenorul moldovenilor. Acum, Croitoru este deja cu gândul la parcursul din Liga 1.

Ashkovski (foto), atacantul lui Marius Croitoru, a fost lovit clar în careu de Pavic, fundașul oaspeților. Reluările au demonstrat că FC Botoșani trebuia să primească lovitură de pedeapsă, însă arbitrul suedez Mohammed Al Hakim a uimit pe toată lumea după ce a considerat că a fost fault în atac la duelul dintre Ashkovski și jucătorul oaspeților.

„Am avut și penalty, din păcate arbitrii n-au văzut. Am fost avantajați în alte meciuri, acum au greșit. Nu consider că echipa din Macedonia a fost peste noi, am fost net superiori. Nu cred că patronul poate să fie mai supărat decât mine. Dacă ne clasăm între primele șase, pentru noi ar fi extraordinar de bine”, a mai afirmat Croitoru.

The post Marius Croitoru, la pământ după eliminarea Botoșaniului din Europa League: „E cea mai tristă seară din viața mea!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools