Marius Croitoru l-a titularizat din nou pe fiul său, pe care Iftime îl consideră ”o piesă moartă”

1 săptămână in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul moldovenilor va conta din primul minut pe fiul său în deplasarea de la Arad. Nu este exclus ca acesta să fie schimbat în primele minute ale jocului, așa cum s-a întâmplat și în alte meciuri, pentru a ”fenta” regula U21, care impune doi jucători eligibili pentru naționalele de tineret în echipa de start.

După meciul câștigat dramatic de FC Botoșani cu rivala Poli Iași, scor 1-0, în care David Croitoru a prins 25 de minute, Valeriu Iftime s-a declarat nemulțumit de evoluția tânărului jucător al echipei sale: ”Am fost în 10 cât a jucat”, a spus atunci, pentru Digi Sport, patronul lui FC Botoșani.

Valeriu Iftime, despre fiul lui Marius Croitoru: ”O piesă moartă”

"Cred că am fost mai buni decât cei de la Iași. O piesă moartă a fost juniorul, băiatul lui Marius Croitoru, care în opinia mea nu este de echipa noastră. Sunt alți jucători care ar putea face mult mai mult decât el.

În rest, am arătat altă atitudine față de meciul cu Argeș. Sunt multe echipe din România care nu joacă fotbalul nostru. Bine că am bătut și ne-am revenit după nenorocirea de joi (n.r eșecul cu FC Argeș).

El (n.r Marius Croitoru) știe opinia mea legată de David, dar insistă ca un catâr, nu înțeleg de ce. Sunt sufocat de toți cei care îmi spun de el. El își face echipa, nu o fac eu, dar în opinia mea avem juniori mai buni. Astăzi am jucat în zece oameni cu David. După ce a intrat Mihai Roman s-a schimbat jocul, asta e", a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Șase meciuri a bifat în acest sezon David Croitoru pentru FC Botoșani, în campionat și Cupa României. Etichete: fc botosani , marius croitoru , valeriu iftime , david crotirou
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă