Marius Croitoru l-a copiat pe Budescu. Cum a reușit să marcheze la antrenament

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Marius Croitoru l-a copiat pe Budescu. Cum a reușit să marcheze la antrenament

La una dintre ședințele de pregătire premergătoare meciului, fostul mijlocaș de la Timișoara sau FCSB și-a impresionat jucătorii cu un gest tehnic superb.

Croitoru a mers în spatele porții, la o distanță considerabilă, și a trimis mingea cu exteriorul în plasă.

Momentul a fost surprins de cei de la FC Botoșani, care au scris pe Facebook: "Marius Croitoru face spectacol la antrenamente! Are simțul porții și de la birouri!".

Execuția aduce aminte de cele ale lui Constantin Budescu, din perioada în care evolua la Astra. Mijlocașul are "în palmares" goluri din parcare sau de pe tunelul de la vestiare.

Croitoru, avertisment pentru arbitri înaintea partidei cu Craiova: "Sunt greșeli meci de meci!"

Înaintea partidei din Bănie, contând pentru etapa cu numărul 26 din Liga 1, Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a tras un semnal de alarmă în privința arbitrajelor din România, solicitând introducerea sistemului VAR.

"Eu îmi doresc la fiecare meci un arbitraj echidistant. Arbitrii trebui să înţeleagă că sunt puşi acolo doar să împartă dreptate şi nimic altceva. Arbitrajul românesc trece printr-un moment nefavorabil, pentru că sunt greşeli meci de meci, greşeli mari, care influenţează rezultatul final.

Dacă ar fi greşeli la jumătatea terenului nu ar fi nimic, pentru că nu e nimeni nebun să se ia de ei, dar când sunt decizii importante care influenţează rezultatul normal că te deranjează, nu ai cum să fii impasibil la ceea ce fac ei.

Avem şi noi trăirile noastre, muncim zi de zi, nu pot să înţeleg cum un arbitru aflat la 2 metri ia o decizie neconformă cu ceea ce se întâmplă pe teren. De asta ne dorim să fie implementat sistemul video, pentru că atunci indiferent de decizie, poate fi îndreptată acea greşeală", a spus Croitoru, citat de Agerpres.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , fc botosani , budescu , marius croitoru , gol croitoru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă