Marius Croitoru, în conflict cu arbitrii: ”Vin domnii ăștia cu pâinea și cuțitul în mână!” Ce s-a întâmplat la final

2 luni in urmă 27

Campionatul European de handbal feminin: Franța - Norvegia, duminică, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

”Nu pot să sparg gheața, nu pot să bat acasă. Iar am avut meciul în mână, din păcate iar iau eurogol, după care vin domnii ăștia care țin pâinea și cuțitul în mână și o împart cum vor ei.

A fost penalty clar, nu l-au dat, nu înțeleg de ce. Al patrulea arbitru a spus: Fault, fault, fault, și nu dă. Când zice galben pentru Croitoru vine și dă. Nu mi se pare normal.

La final, Marius Croitoru s-a dus personal să-i reproșeze centralului Istvan Kovacs deciziile care l-au defavorizat, iar acesta nu a fost impresionat, ba dimpotrivă. La un moment dat, arbitrul întrerupe discuția și îi arată mai întâi cartonașul galben, apoi pe cel roșu.

Vezi momentul când Marius Croitoru îi cere socoteală lui Istvan Kovacs:

Marius Croitoru: ”Nu este totul pierdut”

A fost un tur greu de campionat. Puteam să fim mult mai bine, suferim, dar suntem neînvinși de 6 etape, nu este totul pierdut.

Am jucători care nu au plecat de un an de zile acasă, nu și-au văzut familiile, îi înțeleg. De venit jucători nu am nevoie, îmi doresc să nu plece.

Acum îmi doresc să mă relaxez, a fost un an infernal de greu, m-am confruntat cu probleme mari.

Reunirea e pe 28 decembrie. Campionatul începe pe 13 ianuarie, când aș putea să-i chem? Trebuie să facem testele de coronavirus, trebuie o marjă între primul și al doilea test,” a declarat antrenorul celor de la FC Botoșani.

Vezi video cu rezumatul partidei FC Botoșani - FC Voluntari:

Etichete: istvan kovacs , marius croitoru , botosani - voluntari , marius croitoru botosani , marius croitoru arbitraj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă