Marius Croitoru îi ia tare pe olteni: „N-am văzut nimic la voi, doar mingi lungi!”

2 săptămâni in urmă 10

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021, 22:02 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 22:07

FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda secundă din play-off. Marius Croitoru (40 de ani) nu a fost impresioant de prestația oltenilor. 

Marius Croitoru crede că formația lui ar fi meritat să câștige meciul cu Craiova și a trimis câteva „săgeți” în direcția oltenilor. 

Croitoru n-a fost impresionat de Craiova

„Din păcate, doar un punct. Meritam victoria, Craiova n-a ajuns la poarta noastră în prima repriză. În a doua parte, Keyta a ratat singur cu portarul, apoi pe contraatac am luat gol. Papa, la fel, singur cu portarul, a ratat. 

N-am văzut nimic la cei de la Craiova, doar mingi lungi. Nu e nicio rivalitate cu cei de la Craiova, sunt trei puncte puse în joc și luptăm pentru ele. Am reușit să bat alte echipe, există un echilibru, bați pe unele, pierzi cu altele. 

Obiectivul nostru este să adunăm cât mai multe puncte, pentru a ne clasa cât mai sus. Patronatul nu mi-a trasat niciun obiectiv. Obiectivul este al nostru, al meu și al vestiarului, vrem să jucăm bine, să câștigăm, pentru că nu putem să ne comparăm cu alte echipe din play-off, care și-au îmbunătățit loturile, iar noi am pierdut 4-5 jucători”, a declarat Marius Croitoru, conform Digisport.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Botoșani - Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Craiova pierde al doilea titular după un singur meci în play-off » Scos din joc tot de Nouvier!

Panduru se ia de un antrenor din play-off: „Nu îmi place ce văd, ai distrus atacul!”

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă