Marius Croitoru, despre căderea din partea secundă a meciului cu FCSB: „Arbitrul mi-a transmis clar” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 2

Marius Croitoru, antrenorul formației echipei FC Botoșani, a fost invitatul emisiunii ProSport LIVE și a explicat prestația slabă a elevilor săi din partea secundă.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Tănase ’55 şi Olaru ’66.

Tehnicianul moldovenilor a spus că o schimbare efectuată la pauză a înclinat balanța în favoarea formației pregătite de Anton Petrea.

Marius Croitoru, despre căderea din partea secundă a meciului cu FCSB: „Arbitrul mi-a trasmis clar”

„Mi-a transmis arbitrul de rezervă că mijlocașul Florescu ar putea fi eliminat din cauza faulturilor repetate. A trebui să schimb sistemul de joc pentru că nu aveam un înlocuitor pentru acest fotbalist. Sunt lucruri pe care mulți nu le văd, dar care țin de bucătăria internă.

Personal a venit la mine arbitrul de rezervă, mi-a transmis clar că asta se va întâmpla dacă mai face vreun fault. E o practică în Liga 1 să fim atenționați în astfel de situații.

N-am avut dialog cu patronul Valeriu Iftime, chiar dacă el a strigat la mine. Eram departe, nu l-am auzit”, a declarat Marius Croitoru.

A fost un arbitraj bun, dar avem nevoie de VAR. Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede.

Marius Croitoru

Liderul s-a impus prin golurile marcate de Florin Tănase (55) şi Darius Olaru (66).

Tănase, golgheterul la zi al Ligii I, a reuşit al 16-lea său gol în acest sezon, cu un şut de la 18 metri, mingea sărind peste mâna portarului Hidajet Hankic. Olaru a majorat diferenţa cu un şut fără preluare, după o minge respinsă de Hankic la mingea expediată de Olimpiu Moruţan.

FCSB se distanțează la trei puncte de CFR Cluj, iar apropierea meciurilor naționalei ar putea trimite cât mai mulți jucători sub comanda lui Mirel Rădoi.

The post Marius Croitoru, despre căderea din partea secundă a meciului cu FCSB: „Arbitrul mi-a transmis clar” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă