Marius Croitoru a recunoscut superioritatea FCSB: ”Au câștigat pe merit”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 18:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

FCSB a avut în teren patru jucători trecuți prin curtea celor de la FC Botoșani: Andrei Miron, Denis Haruț, Olimpiu Moruțan și Răzvan Oaidă.

Marius Croitoru: ”FCSB este mai puternică în toate fazele jocului”

„Felicitari FCSB-ului, a demonstrat că este o echipă bună, care joacă un fotbal frumos. Au câștigat pe merit. FCSB este mai puternica în toate fazele jocului. Sunt mândru, și cei care au fost înaintea mea, și eu, că o echipă precum Botoșaniul își folosește resursele pentru a schimba fața unor copii. Are mai puțină importanță că ne-au bătut, și-au făcut datoria față de Botoșani și acum o fac bine față de FCSB.

Trebuie să fim realiști și să ne aducem aminte că acum o lună de zile ne doream să fim pe această poziție. În momentul acesta, este suficient, încă nu s-a terminat campionatul regulat. Mai trebuie să adunăm puncte pentru a rămâne în play-off”, a spus Marius Croitoru.

În următoarea etapă, FC Botoșani se va deplasa în Bănie pentru duelul cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 6 martie, de la ora 14:30, în direct pe Digi Sport 1: ”Este greu, jucăm împotriva unei echipe puternice, care s-a încurcat în etapa aceasta. Cunosc jocul, fac și analize. Jucăm pe un teren greu, împotriva unei echipe bune. Rămâne să vedem ce putem face. Fiecare punct are valoarea lui”, a mai spus tehnicianul Botoșaniului.

Moldovenii rămân pe locul cinci, cu 37 de puncte, la un punct în fața locului șase, ocupat de Academica Clinceni, și la patru puncte în fața celor de la UTA Arad, care ocupă primul loc din play-out.

VIDEO cu rezumatul partidei FC Botoșani - FCSB 0-2

Etichete: fc botosani , marius croitoru , fc botosani - fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă