Marius Croitoru a analizat înfrângerea cu FCSB în studioul GSP Live » Concluzii dure: „Degeaba ne mai prezentăm!”

2 săptămâni in urmă 23

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021, 09:10 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 09:25

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a analizat înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, din studioul Gazetei Sporturilor. 

Invitat la GSP Live, antrenorul moldovenilor a trasat câteva concluzii amare în urma eșecului de la Giurgiu. Croitoru e dezamăgit de jocul echipei sale, în special de fundași, și dezvăluie că nu pregătește aproape deloc defensiva la antrenamente. 

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani: „Jocul nu-mi dă speranțe!”

„Am văzut prima repriză pe la 03:30, apoi am adormit. Am văzut un joc frumos, solid în prima repriză, dar nu-mi explic ce s-a întâmplat în repriza a doua, am văzut altă echipă. Le-am spus jucătorilor la pauză să stea la fel de sus, să nu coboare liniile. Problema mare nu e că am primit acele două goluri, problema mare e jocul. Nu-mi dă speranțe. Dacă te prezinți cum am făcut-o în repriza a doua, degeaba o faci! Nu mă încântă cu nimic că am pierdut cu 1-2. 

Când faci un pas în spate, automat că adversarul te simte. Eu nu antrenez să ne apărăm, antrenez doar să atac. 90% din antrenamentele pe care le fac sunt doar pentru a ataca”, a declarat Marius Croitoru, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Faza de la golul lui Octavian Popescu e de cascadorii râsului. Jucătorii care au calitate nu trebuie lăsați se se întoarcă cu fața spre poartă, trebuie să îi ții cu spatele la poartă - Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

VIDEO Mihai Badea, fost conducător la Regal Sport, despre golul lui Popescu: „Am țipat de am speriat soția!”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - FC Botoșani:

EXCLUSIV Cea mai tare reacție după „bijuteria” lui Octavian Popescu: „Am țipat de mi-am speriat soția! Gestul lui arată multă personalitate”

FCSB - FC Botoșani 2-1. Tavi Popescu, cea mai mare notă a partidei. 6 jucători de la FCSB au luat 5 + cine a luat 1

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă