Marius Bilașco contraatacă după ce dinamoviștii au acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan: „Am mai avut două penalty-uri!” Mesaj sfidător al oficialului

1 lună in urmă 16

Marius Bilașco a declarat după victoria cu Dinamo, 1-0, ca CFR Cluj merita să primească două penalty-uri. Oaspeții au acuzat dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan, care i-a eliminat foarte pe Paul Anton și Florin Bejan.

CFR Cluj câștigă cu 1-0 cu Dinamo, după golul lui Billel Omrani, și se apropie la un pas de liderul FCSB, care a remizat cu Universitatea Craiova.

Marcel Bîrsan a fost dur contestat, iar Ion Crăciunescu a reacționat imediat. „Vede în altă dimensiune”, a spus fostul mare arbitru.

Marius Bilașco contra-atacă după ce dinamoviștii au acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan: „Am mai avut două penalty-uri!” 

Marius Bilașco nu doar că nu a admis erorile arbitrului, dar spune că echipa sa merita două penaltyuri:

„Am suferit, dar până la urmă e important că am marcat și am câștigat. Importantă e atitudinea băieților. Jocul ne-a răsplătit și am marcat.

Am văzut că cei de la Dinamo au fost foarte vehemenți în privința arbitrajului, dar cred că trebuie să ne liniștim puțin. Eliminările au fost justificate. Nu văd de unde atâtea probleme?

Noi am avut o eliminare la hențul lui Puljic și un alt fault la Omrani care nu s-au dat. Pe reluări se vede că jucătorii de la Dinamo trebuiau pedepsiți.

Chiar aș vrea ca domnul Crăciunescu să analizeze și acele faze. Noi am avut două penalty-uri, despre asta ar trebui să discutăm. Ar trebui să rămânem echilibrați și să analizăm toate fazele.

Suntem în luptă cu FCSB și Craiova, sunt jocuri extrem de dificile. Cred că ar trebui să rămânem echilibrați”, a declarat Marius Bilașco la Digi Sport.

CFR Cluj – Dinamo 1-0! ECHIPELE DE START

CFR CLUJ: Bălgrădean – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Hoban, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache
REZERVE: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Sigurjonsson, Soares, Itu, Păun, Omrani
ANTRENOR: Edward Iordănescu

DINAMO: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore – Gol, Răuță, Anton – Mihaiu, Nemec, Fabbrini
REZERVE: Mitrovic, Ehmann, Puljic, Crețu, Stan, Mustafa Bani, Stere, Blejdea, Moldoveanu
ANTRENOR: Gigi Mulțescu

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Arbitri: Marcel Bîrsan, Florin Danșa, Andrei Constantinescu

The post Marius Bilașco contraatacă după ce dinamoviștii au acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan: „Am mai avut două penalty-uri!” Mesaj sfidător al oficialului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă