Marius Avram, verdict în cazul penalty-ului neacordat pentru CFR Cluj: „Arbitrul a greșit în favoarea lui FCSB!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 zi in urmă 13

Marius Avram, specialistul ProSport în arbitraj, a analizat fazele controversate din meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-1, și a oferit verdictul în cazul penalty-ului neacordat pentru ardeleni.

FCSB și CFR Cluj s-au întâlnit, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, și au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către Florin Tănase, din penalty, în minutul 19, respectiv Andrei Burcă, în mintul 90+3.

După ce a explicat că arbitrul Radu Petrescu a luat decizia corectă în cazul faultului făcut de către Andrei Burcă asupra lui Florin Tănase în careu, și anume penalty și cartonaș galben pentru fundașul lui CFR Cluj, Marius Avram a analizat și faultul făcut de către Adrian Șut asupra lui Ciprian Deac, în minutul 82 al întâlnirii de la Giurgiu.

Marius Avram, verdict în cazul penalty-ului neacordat pentru CFR Cluj în meciul cu FCSB

„După părerrea mea, arbitrul ar fi trebuit să dicteze lovitură de la 11 metri. E adevărat că e o fază dificilă, pentru că sunt două picioare care se îndreaptă în aceeași direcție dar ceea ce putem observa este faptul că Șut șutează efectiv cu fotță în piciorul lui Ciprian Deac. De altfel, FCSB a avut o situație similară în meciul cu Sepsi, când Tănase a fost lovit de un fundaș de la Sepsi. La fel, arbitrul a luat decizia invers. Atunci au fost dezavantajați. De data aceasta, arbitrul a greșit în favoarea lor.

Ar trebui ca cei de la CCA să discute și să prezinte aceste faze în oglindă și să explice că piciorul poate să întindă piciorul fără să fie lovit”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.

The post Marius Avram, verdict în cazul penalty-ului neacordat pentru CFR Cluj: „Arbitrul a greșit în favoarea lui FCSB!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă