Marius Avram, peste legendele Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu! Cum arată Top 10 meciuri oficiate all-time în Liga 1 după retragerea arbitrului de 41 de ani

2 luni in urmă 20

Excluderea de pe lista FIFA a lui Marius Avram de câtre Kyros Vassaras a pus punct unei cariere de 13 ani la primul eșalon. Arbitrul de 41 de ani este pe locul 8 într-un clasamnent all-time al prezențelor pe prima scenă, înaintea unor nume grele precum Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu.

Marius Avram a trimis sâmbătă o scrisoare publică de adio, în care, printre alte mesaje, înțeapă pe șeful CCA Kyros Vassaras.

Ultimul meci pe care l-a oficiat Marius Avram a fost Dinamo – CFR Cluj de joi, 17 decembrie, încheiat 0-2. După 13 ani la primul eșalon, cunoscutul cavaler al fluierului”  se va dedica joburilor sale și va renunța la această activitate.

Marius Avram, peste legendele Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu! Cum arată Top 10 meciuri oficiate all-time în Liga 1 după retragerea arbitrului de 41 de ani

Marius Avram a fost deranjat de lipsa de comunicare a președintelui CCA, în ciuda faptului că a fost unul dintre arbitrii fără erori mari în ultima perioadă. Kyros Vassaras era sigur și a declarat apropiaților că Marius Avram nu se va retrage și e doar supărat după decizia îndepărtării de pe lista FIFA. N-a avut dreptate, Marius Avram chiar s-a retras!

Marius Avram are numai 41 de ani și mai putea arbitra în cupele europene încă 4 sezoane, cu posibilitate de prelungire acordată de forul european încă 2 ani. Acesta a decis totuși să-și agațe fluierul în cui.

Sâmbătă după-amiază, CCA a primit confirmarea oficială și nu se va putea baza din 2021 pe unul dintre cei mai constanți cavaleri ai fluierului din ultimii ani.

Iată cum arată TOP 10 prezențe centrali în primul eșalon fotbalistic:

1. Alexandru Tudor 381
2. Cristian Balaj 341
3. Sebastian Colțescu 310
4. István Kovács 273
5. Sorin Corpodean 268
6. Nicolae Rainea 267
7. Ovidiu Hațegan 263
8. Marius Avram 244
9. Adrian Porumboiu 239
10. Ion Crăciunescu 230

! – Arbitrii în activitate sunt subliniați!

The post Marius Avram, peste legendele Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu! Cum arată Top 10 meciuri oficiate all-time în Liga 1 după retragerea arbitrului de 41 de ani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă