Marius Avram îi avertizează pe jucătorii de la FCSB: „Să își vadă de fotbal! Să nu mai fie așa sensibili” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 18

Marius Avram, fostul arbitru FIFA și specialistul ProSport în arbitraj, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația de la FCSB și despre implicarea patronului Gigi Becali.

Marius Avram și-a exprimat dezacordul cu privire la posibilitatea ca jucătorii să fie indimidați de declarațiile sau criticile publice ale patronului Gigi Becali.

Fostul arbitru le transmite fotbaliștilor că ar trebui să își vadă de treabă și să nu plece urechea la ceea ce declară patronul lui FCSB.

Marius Avram îi avertizează pe jucătorii de la FCSB

Totodată, Marius Avram i-a răspuns și lui Gheorghe Mustață cu privire la acuzațiile la adresa lui Gigi Becali legate de lipsa trofeelor.

„Trebuie să fie bărbați, jucătorii trebuie să își vadă de fotbal. Nu trebuie să fie atât de sensibili, încât orice declarație a patronului, vezi Doamne, nu mai joacă bine pentru că i-a criticat Gigi Becali la televizor. Nu pot să fiu de acord cu acest lucru.

Patronul l-a contrazis pe domnul Mustață că nu s-a mai câștigat nimic în ultimii ani. Patronul l-a contrazis: s-au câștigat bani (n.r. râde)”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.

Gheorghe Mustață, atac la adresa lui Gigi Becali

Tot în cadrul emisiunii ProSport Live, liderul Peluzei Nord a echipei FCSB, Gheorghe Mustață, l-a acuzat pe Gigi Becali că din cauza lui roș-albaștrii nu au mai câștigat niciun titlu de campioni, după ce patronul a ieșit din închisoare.

„De când s-a întors Gigi Becali s-a mai luat un campionat? Eu când am venit acasă am făcut ceva, am adus peluza înapoi.

Nu l-am găsit noi pe el la echipa asta, el ne-a găsit la echipa asta. Eu am venit acasă și am unit forțele și am adus suporterii la echipă. Dacă noi nu eram, nu mai vindeai pe Man, pe Chiricheș pe atâtea milioane”, a spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

The post Marius Avram îi avertizează pe jucătorii de la FCSB: „Să își vadă de fotbal! Să nu mai fie așa sensibili” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă