Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului. Când va naște fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”

1 lună in urmă 18

Marisa Paloma este însărcinată pentru prima dată și a organizat o super petrecere, unde a anunțat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” va avea o fetiță și este în culmea fericirii.

Marisa Paloma, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”, a organizat ”Gender reveal party”, unde au participat persoanele apropiate cuplului. Tânăra a dezvăluit în cadrul petrecerii sexul pe care îl are bebelușul pe care îl poartă în pântece. Genul acesta de petrecere este organizat fără ca părinții să știe sexul celui mic. O singură persoană a știut dacă bebelușul Marisei este fetiță sau băiețel, ea fiind Monica Munteanu, care a păstrat secretul până în ziua evenimentului.

marisa-paloma-sex-bebelus-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Petrecerea a avut loc la o terasă de pe marginea lacului Floreasca, iar ca și dress code, invitații au fost nevoiți să se îmbrace în albastru dacă credeau că va fi băiat sau roz dacă credeau că va fi fată. Marisa Paloma va fi mamă de fetiță și este în culmea fericirii. Toată lumea s-a bucurat și a felicitat-o în momentul în care din cutie au ieșit baloane roz, semn că va avea o fată.

Marisa Paloma va naște în decembrie

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” este însărcinată în șase luni, iar termenul pentru naștere este în decembrie. Marisa Paloma și Liviu vor deveni părinți pentru prima dată și au făcut anunțul pe 5 august, la un an după ce s-au logodit.

 „Voi naște în decembrie, ceea ce înseamnă că zodia copilului va fi exact cea pe care mi-o doream, și anume Săgetător”, a spus Marisa.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă