Mario Nicolae, reacție tranșantă la adresa contestatarilor săi: „Își vor schimba părerea când vor afla adevărul din interiorul lui Dinamo!”

2 săptămâni in urmă 17

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a fost aspru criticat, în ultima perioadă, pentru rezultatele slabe obținute de formația roș-albă. Oficialul din „Ștefan cel Mare” a avut un mesaj ferm pentru cei care îl contestă.

Mario Nicolae (35 de ani) a fost adus la Dinamo în luna ianuarie a acestui an.

În prezent, Dinamo se află pe locul 9 din play-out-ul Ligii 1, cu 15 puncte.

Mario Nicolae, reacție tranșantă la adresa contestatarilor săi

Managerul sportiv al lui Dinamo susține că, criticile aduse la adresa sa sunt nefondate. Ba mai mult, Mario Nicolae a declarat faptul că va face dezvăluiri uluitoare din interiorul clubului, la finalul campionatului.

„Am fost lângă echipă din prima zi și nimeni nu poate să conteste lucrul acesta. Am încercat să-i ajut pe toți cu fiecare problemă pe care au avut-o. Toată lumea lovește, dar peste tot pe unde am fost am avut o relație extraordinară cu vestiarul.

Așa cum spunea și Arrigo Sacchi: «Nu am realizat niciodată că pentru a ajunge un jocheu trebuie să fi fost înainte cal». Deci, ca să fii un director sportiv bun, nu trebuie neapărat să fi jucat pentru clubul respectiv sau fi jucat fotbal la un nivel profesionist.

În momentul de față, cei care suntem la echipă și în jurul echipei suntem foarte uniți. Jucătorii sunt foarte conștienți de ceea ce înseamnă Dinamo, nu există jucător aici care să nu își dorească să salveze echipa.

Mario Nicolae: „O să fie un șoc pentru foarte multe persoane!”

Nu Mario Nicolae este important în momentul de față, trebuie să salvăm echipa de la retrogradare. Am să vorbesc la finalul campionatului în cel mai mic detaliu despre toate momentele petrecute la Dinamo și vă asigur că o să fie un șoc pentru foarte multe persoane.

Foarte multă lume vorbește și mă judecă fără să mă cunoască, dar cu siguranță își vor schimba părerea când vor afla adevărul din interiorul lui Dinamo. Persoanele care m-au susținut la Dinamo de când am venit se pot număra pe degete.

Cine ar fi vrut să mă cunoască, înainte să mă critice, putea să contacteze foștii jucători care au colaborat cu mine, foști antrenori și persoane din staff-ul echipelor.

Îi aștept pe cei care iubesc Dinamo, foste glorii, foști jucători, să vină lângă echipă și să îi susțină pe băieți. În prezent, avem nevoie de oameni care au scris istorie la acest club”, a declarat Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

The post Mario Nicolae, reacție tranșantă la adresa contestatarilor săi: „Își vor schimba părerea când vor afla adevărul din interiorul lui Dinamo!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă