Mario Nicolae, răspuns inedit pentru Florin Prunea, după atacul suburban al fostului oficial de la Dinamo: „Îi mulțumesc foarte mult!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Florin Prunea a lansat declarații dure la adresa lui Mario Nicolae. Însă, noul manager sportiv de la Dinamo a avut un răspuns inedit pentru fostul portar important al formației din „Ștefan cel Mare”.

Mario Nicolae (35 de ani) a fost instalat, în luna ianuarie a acestui an, pe postul de manager sportiv al lui Dinamo.

„Asta cu judecata… așa fac oamenii mici! Ăștia nu sunt bărbați! Numai oamenii mici amenință așa! „Fetițele”, cum le spunem noi în fotbal. Fetițele dau în judecată” Ai ceva de spus, ești bărbat și vii și vorbești! Apoi mergi mai departe. Nu ai timp de judecăți.

E bine măcar că respectă foștii jucători ai lui Dinamo. Nu are el cum să le răspundă, pentru că nu are nicio legătură cu acest club. Și nici cu fotbalul în general. Nu am fost singurul care i-am atras atenția asupra unor lucruri. Să ne dea pe toți în judecată atunci! Pe mine, pe Laurențiu Lică, pe nea’ Cornel Dinu, pe Ion Marin”, au fost cuvintele lui Florin Prunea pentru Mario Nicolae, potrivit Fanatik.

Mario Nicolae, răspuns inedit pentru Florin Prunea, după atacul suburban al fostului oficial de la Dinamo

Deși Florin Prunea a vorbit în termeni duri despre Mario Nicolae, noul manager sportiv de la Dinamo i-a mulțumit pentru declarațiile acestuia și a spus că o să încerce să nu-i dezamăgească pe suporterii lui Dinamo.

„Îi mulțumesc foarte mult pentru declarație! O să încerc să nu-i dezamăgesc pe suporterii dinamoviști. Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Florin Prunea!”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru ProSport.

Dinamo se află pe locul 13 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Următorul meci, pentru Dinamo, va fi cel cu Dunărea Călărași, din sferturile Cupei României. Partida va avea loc joi, de la ora 20:00, și poate fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

The post Mario Nicolae, răspuns inedit pentru Florin Prunea, după atacul suburban al fostului oficial de la Dinamo: „Îi mulțumesc foarte mult!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă