Mario Nicolae, pus la zid de un fost antrenor al lui Dinamo: „L-a trădat pe Florian Walter, s-a dat cu ceilalți! Nu știu cum a ajuns aici”

1 lună in urmă 3

Mario Nicolae a fost criticat dur de Emil Ursu, fostul antrenor al lui Dinamo 2. Tehnicianul îl știe bine pe Nicolae din perioada în care au colaborat la Universitatea Cluj și nu înțelege cum acesta a ajuns în „Ștefan cel Mare”.

Criticat după ce i-a adus la Dinamo pe Nepomuceno și Morsay, lui Mario Nicolae i se reproșează și că l-a trădat pe Florian Walter, fostul patron al Universității Cluj. Omul de afaceri a murit în urmă cu aproape doi ani.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului

Mario Nicolae, criticat dur de Emil Ursu, fostul antrenor al lui Dinamo: „L-a trădat pe Florian Walter!”

„Nepomuceno e foarte gras, aleargă ca mine. Așa mi se pare. Nepomuceno și Morsay nu au adus nimic în plus, decât cu ei mai bine joci cu jucătorii crescuți la Dinamo, care zic că sunt peste ei din toate punctele de vedere. De ce au fost aduși? Întrebați-l pe directorul sportiv, Mario Nicolae.

L-am avut director sportiv la U Cluj. Nu era așa mare dinamovist, să ajungă în funcția asta. Eu nu l-am considerat mare dinamovist, nu știu cum a ajuns aici. A fost foarte iubit de Florian Walter, el l-a pus director sportiv la U Cluj, l-a luat la Petrolul, dar Nicolae l-a trădat, din toate punctele de vedere. S-a dat cu ceilalți”, a declarat Emil Ursu, conform GSP.

„Morsay e contestat, da… Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informaţii. Gane a vorbit cu Mogoş la Chievo şi a luat informaţii despre Morsay, despre viaţa extrasportivă şi despre cum se antrenează. Am primit referinţe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde şi cum e primit în vestiar” – Mario Nicolae

The post Mario Nicolae, pus la zid de un fost antrenor al lui Dinamo: „L-a trădat pe Florian Walter, s-a dat cu ceilalți! Nu știu cum a ajuns aici” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă