Mario Nicolae le răspunde celor care îl vor plecat de la Dinamo: ”Nimeni nu poate să conteste lucrul acesta”

2 săptămâni in urmă 14

  • Finala WTA Istanbul: Sorana Cîrstea - Elise Mertens, duminică, 17:00, Digi Sport 4

  • Liga 1: FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Contactat de Digi Sport, managerul sportiv al lui Dinamo a reacționat cu un citat din legendarul Arrigo Sacchi, fostul mare antrenor al Milanului și fost selecționer al Italiei.

După meciul cu Gaz Metan, Florin Prunea, pe care fanii l-au chemat înapoi la club, a spus că ”Dinamo are nevoie cineva care să fie lângă Dusan Uhrin”.

Mario Nicolae: ”Peste tot pe unde am fost, am avut o relație extraordinară cu vestiarul”

„Am fost lângă echipă din prima zi și nimeni nu poate să conteste lucrul acesta. Am încercat să-i ajut pe toți cu fiecare problemă pe care au avut-o. Toată lumea lovește, dar peste tot pe unde am fost am avut o relație extraordinară cu vestiarul.

Așa cum spunea și Arrigo Sacchi, 'Nu am realizat niciodată că pentru a ajunge un jocheu trebuie să fi fost înainte cal'. Deci, ca să fii un director sportiv bun nu trebuie neapărat să fi jucat pentru clubul respectiv sau fi jucat fotbal la un nivel profesionist.

În momentul de față, cei care suntem la echipă și în jurul echipei suntem foarte uniți. Jucătorii sunt foarte conștienți de ceea ce înseamnă Dinamo, nu există jucător aici care să nu își dorească să salveze echipa”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

Întrebat dacă a fost deranjat de critici, oficialul dinamovist a asigurat că, la finalul sezonului, va vorbi pe larg despre toate evenimentele din cadrul clubului.

„Nu Mario Nicolae este important în momentul de față, trebuie să salvăm echipa de la retrogradare. Am să vorbesc la finalul campionatului în cel mai mic detaliu despre toate momentele petrecute la Dinamo și vă asigur că o să fie un șoc pentru foarte multe persoane.

Foarte multă lume vorbește și mă judecă fără să mă cunoască, dar cu siguranță își vor schimba părerea când vor afla adevărul din interiorul lui Dinamo. Persoanele care m-au susținut la Dinamo de când am venit se pot număra pe degete.

Cine ar fi vrut să mă cunoască, înainte să mă critice, putea să contacteze foștii jucători care au colaborat cu mine, foști antrenori și persoane din staff-ul echipelor”, a mai explicat Nicolae, care a încheiat cu un mesaj pentru gloriile clubului Dinamo: ”Îi aștept pe cei care iubesc Dinamo, foste glorii, foști jucători, să vină lângă echipă și să îi susțină pe băieți. În prezent avem nevoie de oameni care au scris istorie la acest club”.

Florin Prunea: ”Eu sunt convins că se poate evita și barajul”

Prunea crede că Dusan Uhrin poate salva Dinamo, dar acesta ar avea nevoie, crede fostul portar, de încă o voce puternică alături de echipă.

„Am încredere. e prima dată când îl văd pe Dusan că lasă impresia că nu are soluții. De aceea spun că trebuie să fie cineva lângă el. Le-am mai spus și băieților să pună pe cineva care să stea lângă el, trebuie să aibă dialog omul acela despre fotbal. În momentul ăsta, nu biciul este cel care rezolvă problema, ci dialogul și încurajările.

De asta e nevoie acum, de unitate, să fie ca frații. Eu sunt convins că pot evita și barajul, că sunt jucători care au jucat la un anumit nivel și nu pot uita fotbalul ăsta peste noapte. Trebuie făcut ceva cât mai repede”, a spus Prunea, la Digi Sport Matinal.

Programul lui Dinamo până la finalul acestui sezon de Liga 1:

Etapa 4 (27/28/29 aprilie)
Dinamo - FC Voluntari

Etapa 5 (1/2 mai)
Viitorul - Dinamo

Etapa 6 (8/9 mai)
Poli Iași - Dinamo

Etapa 7 (15/16 mai)
Dinamo - Hermannstadt

Etapa 8 (18/19/20 mai)
FC Argeș - Dinamo

Etapa 9 (22/23 mai)
Dinamo - Chindia Târgoviște

Etichete: dinamo , florin prunea , mario nicolae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă