Mario Nicolae critică situația de la Dinamo. “Cei care sunt implicați ar trebui să își dea silința mai mult”

2 săptămâni in urmă 29

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Mario Nicolae: "Baza de Săftica nu e sigură"

Mario Nicolae (36 de ani) a fost timp de șase luni managerul sportiv al lui Dinamo, în perioada ianuarie – iunie 2021.

În insolvență, Dinamo a adus mai mulți jucători liberi de contract, care au nevoie de timp pentru acomodare.

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, planifică achitarea sumelor restante - aproximativ 8 milioane de euro - în integralitate, în următorii doi ani.

"E clar că va fi un lucru senzațional în momentul în care în Ștefan cel Mare va fi un nou stadion. Abia atunci oamenii cu bani vor veni alături de Dinamo. Unul dintre ei și-a anunțat deja revenirea, este vorba de Cristi Borcea. Până atunci însă nu se va întâmpla nimic. Să vedem unde va juca echipa cât timp vor fi construcțiile, pentru că un club aflat în insolvență nu știu dacă își permite să evolueze pe Arena Națională.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Cred că soluția cea mai la îndemână este Voluntari sau să vedem Arcul de Triumf, în funcție de costuri. E clar însă că Dinamo va fi în suferință în următorii ani. Ai datorii, nu ai un stadion, baza de la Săftica nu este nici ea sigură, pentru că este 60%-40% cu domnul Negoiță. Sunt prea multe neclarități și cei care sunt implicați acum în club ar trebui să își dea silința mai mult", a spus Mario Nicolae pentru realitateasportiva.net.

Etichete: liga 1 , dinamo , mario nicolae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă