Mario Nicolae, atacat de un fost colaborator de la Dinamo: „L-a trădat pe Walter!” + „Nepomuceno? Foarte gras”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021, 15:14 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 16:54

Emil Ursu (57 de ani), fost antrenor la Dinamo 2, l-a atacat pe Mario Nicolae, directorul sportiv al clubului din „Ștefan cel Mare”, cu care a colaborat și la U Cluj.

Emil Ursu critică transferurile efectuate de Dinamo de când Mario Nicolae a preluat funcția de director sportiv. Fostul tehnician de la „satelitul” lui Dinamo spune că Gevaro Nepomuceno și Jonathan Morsay nu au adus vreun plus în jocul alb-roșilor și susține că Nicolae l-a trădat pe Florian Walter, cei doi colaborând la U Cluj și ulterior la Petrolul Ploiești.

VIDEO. Emil Ursu, despre Mario Nicolae: „Nu era așa mare dinamovist”

„Nepomuceno e foarte gras, aleargă ca mine. Așa mi se pare. Nepomuceno și Morsay nu au adus nimic în plus, decât cu ei mai bine joci cu jucătorii crescuți la Dinamo, care zic că sunt peste ei din toate punctele de vedere. De ce au fost aduși? Întrebați-l pe directorul sportiv, Mario Nicolae.

L-am avut director sportiv la U Cluj. Nu era așa mare dinamovist, să ajungă în funcția asta. Eu nu l-am considerat mare dinamovist, nu știu cum a ajuns aici. Cu cine era? Cu el. A fost foarte iubit de Florian Walter, el l-a pus director sportiv la U Cluj, l-a luat la Petrolul, dar Nicolae l-a trădat, din toate punctele de vedere. S-a dat cu ceilalți”, a declarat Ursu la GSP Live. 

Mai multe știri despre Dinamo:

Șoc la Dinamo: un antrenor și-a dat demisia din cauza presiunilor DDB: „Mi-au cerut să-l bag pe Cătălin Hîldan junior. Am primit amenințări”

Căpitanul lui Dinamo, mesaj din carantină pentru suporteri: „Simt nevoia să spun asta”

Playtech: Aurel Pădureanu, apel DISPERAT către Gabi Firea și Becali, după moartea Corneliei Catanga. Ce ajutor vrea artistul să le ceară


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă