Mario Nicolae anunță întăriri pentru Dinamo: „E recomandat de preparatorul fizic de la Barcelona!” Noutăți de la DDB + Ce transfer au ratat „câinii”

1 lună in urmă 1

Mario Nicolae a dezvăluit ultimele noutăți de la Dinamo. Noul manager sportiv din „Ștefan cel Mare” spune că echipa va avea un nou preparator fizic. Nicolae are și regretul unui transfer ratat, totul din cauza situației dezastruoase de la club.

Dinamo a câștigat cu Gaz Metan Mediaș, 2-1, iar roș-albii au uitat de dezastrul de la Botoșani. Jerry Gane a prins curaj, înaintea meciurilor cu rivala FCSB. Până atunci, „câinii” vor merge la UTA, care a câștigat azi dramatic la Iași.

Mario Nicolae a vorbit despre victoria de miercuri, dar nu a uitat să trimită câteva săgeți și spre Pablo Cortacero și compania.

Mario Nicolae anunță întăriri pentru Dinamo: „E recomandat de preparatorul fizic de la Barcelona!” Noutăți de la DDB

Mario Nicolae a vorbit despre un transfer ratat de Dinamo în această iarnă, din cauza prolemelor de la club. Este vorba despre Yuri Lodygin (30 de ani), portar rus care a ales să meargă până la urmă la Giannina, în Grecia.

„Îmi este foarte greu să aduc jucători. Am avut un portar pe lista noastră, cu 160 de meciuri la Zenit, 11 selecții în naționala Rusiei. Ne-a refuzat.

Agenții i-au zis să nu calce în România, deși poate el ar fi vrut. Azi a fost titular în Grecia, în AEK – Giannina 0-2, și am înțeles că a evoluat senzațional”, a declarat managerul lui Dinamo.

Dinamo a reușit să convingă pe cineva. Jerry Gane va avea un nou preparator fizic. Acesta este deja în drum spre București, spune Mario Nicolae:

„Preparatorul fizic e deja pe drum, tot spaniol. E recomandat de preparatorul fizic de la Barcelona. Sunt oameni care înțeleg ce înseamnă un club ca Dinamo”, a mai spus managerul sportiv al echipei.

DDB a plătit o parte din bani

„E foarte importantă această victorie, mai ales pentru moralul băieților. Urmează meciurile cu UTA, Craiova, FCSB. Vine un program infernal. 

Începem destul de slab partidele, dar uite că s-au motivat bine băieții și am reușit să întoarcem rezultatul. Tot ceea ce fac suporterii, DDB, este ceva senzațional. Au fost spre 100 de oameni care au deszăpezit terenul azi.

Băieții au primit azi o parte de bani, mulți dintre ei. Urmează și ceilalți. Ușor, ușor se îndreaptă lucrurile și la noi. Banii sunt de la DDB, de la sponsori, parteneri, nu de la spanioli.

Probabil spaniolii au intrat în silenzio stampa. Chiar nu mai este nicio veste de la ei! O situație ciudată, urâtă! Încercăm legal ca Dinamo să fie luată din mâinile acestor oameni de rea-voință. Manana și tranquillo (n.r. mâine și răbdare – în spaniolă), așa au spus întotdeauna.

Oamenii ăștia au mințit cum rar mi-a fost dat să văd. Nu mai crede nimeni în ei”, a mai spus Mario Nicolae.

The post Mario Nicolae anunță întăriri pentru Dinamo: „E recomandat de preparatorul fizic de la Barcelona!” Noutăți de la DDB + Ce transfer au ratat „câinii” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă