Mario Nicolae anunță altă victorie, după succesul cu FCSB: „O să luăm și licența!” Ce se întâmplă cu negocierile cu Adam Nemec

1 lună in urmă 1

Mario Nicolae anunță alte victorii după succesul de moral cu FCSB. Managerul lui Dinamo spune că echipa este aproape de a lua licența. Mai mult de atât, oficialul din Ștefan cel Mare este convins că negocierile cu Adam Nemec sunt pe drumul cel bun.

Dinamo se califică în sferturile Cupei României, după victoria 1-0 cu FCSB. Câinii și-au luat revanșa după eșecul din campionat, iar în tabăra echipei lui Gigi Becali au apărut primele probleme.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor, îi cere vehement demisia lui Mihai Stoica.

Mario Nicolae anunță altă victorie, după succesul cu FCSB: „O să luăm și licența!” Ce se întâmplă cu negocierile cu Adam Nemec

Adam Nemec a adus victoria lui Dinamo. Atacantul a profitat de lejeritatea din apărarea FCSB și a marcat cu o lovitură de cap.

„A fost bucurie mare în vestiar, că a fost vorba de vestiar. Sunt și cei de la antidoping, sunt trei jucători, dar nu spunem.

Victoria din această seară o dedicăm DDB-ului. Victoria este pentru ei și sperăm să câștigăm cupa. Băieții acum sunt epuizați. Felicitări băieților pentru dăruire.

Suntem în discuții cu Nemec, suntem aproape să o închidem și cu el. Se vede asta în atitudinea lui. Convingem jucători să vină la Dinamo datorită programului DDB. Cu ultimele transferuri am muncit vreo două săptămâni.

La licență se lucrează. Cred că o să luăm și licența. Totul este luat în calcul ca luni să se facă plățile.

Din partea celaltă. După victoria din seria asta vor trimite niște „pesetas”. Nu avem de ce să-i sunăm pe spanioli. Dumnul Badea este lângă echipă”, a declarat Mario Nicolae la finalul partidei.

Dinamo – FCSB 1-0. ECHIPELE DE START

DINAMO: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini – Gueye, Nemec

REZERVE: Kongshavn, A. Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu
ABSENT: Blejdea (accidentat)
ANTRENOR: Ionel Gane

FCSB: A. Vlad – Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru – Șut, Vînă, Perianu – A. Niță, Buziuc, Oaidă

REZERVE: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Fl. Tănase, Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea
ABSENT: L. Filip (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

The post Mario Nicolae anunță altă victorie, după succesul cu FCSB: „O să luăm și licența!” Ce se întâmplă cu negocierile cu Adam Nemec appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă