Mario Nicolae a dezvăluit cum s-a decis ca Gigi Mulțescu să preia echipa. „A fost o listă foarte scurtă!” Ce a zis despre Marius Șumudică

1 lună in urmă 2

Mario Nicolae a dezvăluit cum s-a decis ca Gigi Mulțescu să preia Dinamo după plecarea lui Jerry Gane.

Jerry Gane și-a dat demisia după eșecul suferit de Dinamo în fața celor de la FC Argeș, scor 1-2, iar pe lista oficialilor de la Dinamo s-au aflat Gigi Mulțescu și Florin Bratu, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate.

Mario Nicolae a dezvăluit că Gigi Mulțescu, noul antrenor al „câinilor”, era cel mai potrivit pentru banca tehnică a lui Dinamo în acest moment. Mai mult, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Șumudică, antrenor despre care s-a vorbit că a fost dorit de gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Mario Nicolae a dezvăluit cum s-a decis ca Gigi Mulțescu să preia echipa

„Să sperăm că în perioada asta de pauză să vedem unde se poate îmbunătăți situația. Să vedem cum putem să avem rezultate mult mai bune. Cu toții ne-am dorit ca domnul Mulțescu să revină la echipă și credem că este cea mai bună soluție pentru Dinamo în aceast moment. Era angajatul clubului și știa tot ce se întâmplă. Nu e scump. O să îi plătim salariile 

A fost o listă foarte, foarte scurtă. Mai era Bratu. Eu nu am vorbit cu domnul Șumudică, dar probabil a fost ceva interes. E clar că părerile sunt împărțite. Mulți și-ar fi dorit alt sau alți antrenori. Au existat fani ai lui Dinamo care sunt apropiați de Marius Șumudică, e un antrenor foarte bun. Eu am lucrat cu fotbaliști care l-au avut antrenor și mi-au vorbit foarte frumos despre el. Lista a fost foarte scurtă și ne-am oprit la Gigi Mulțescu”, a spus Mario Nicolae pentru GSP Live.

Mario Nicolae, mesaj pentru Jerry Gane

„Vreau să îi mulțumesc lui Gane pentru că a rămas într-un moment foarte greu, a avut și rezultate foarte bune, dar au apărut situații nefavorabile”, a spus Mario Nicolae pentru sursa citată mai sus.

The post Mario Nicolae a dezvăluit cum s-a decis ca Gigi Mulțescu să preia echipa. „A fost o listă foarte scurtă!” Ce a zis despre Marius Șumudică appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă