Mario Fresh, în doliu. Nu își poate reveni după moartea lui: ”M-ai distrus”

1 lună in urmă 2

Iubitul Alexiei Eram, Mario Fresh, este în doliu. Se pare că unul dintre bunii săi prieteni s-a stins din viață, iar artistul a declarat că se simte devastat de durere.

Mario Fresh, în doliu

Ca un omagiu, Mario Fresh a postat și o imagine cu prietenul său pe Instagram, imagine însoțită de un mesaj dureros.

„Rămas bun, tovarăș drag! Plâng pentru tine și mă rog să-ți fie bine acolo unde ai ajuns! Condoleanțe familiei! Ofofofof, m-ai distrus!”, a scris spus la InstaStory.

Mario Fresh, mesaj emoționant pentru sora sa, care a plecat în Dubai

Tot într-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, artistul și-a luat rămas-bun de la sora sa, care a plecat în Dubai pentru a lucra la un hotel de renume, și anume Palazzo Versace Dubai.

„Nu sunt foarte bun la textele siropoase și nici nu vreau să fiu. Doar vreau să vă spun că fata asta, este cea mai puternică și are cel mai frumos suflet posibil. Este modelul meu de “AȘA DA” și sunt cel mai norocos om din lume că ea e sora mea. Mereu când simt că nu mai pot, doar trebuie să mă gândesc la ea și prind putere instant.

În ultimii ani a fost destul de departe de familia ei, iar azi începe un nou capitol pe un alt continent, nou și pentru ea. @ralugalatanu Te iubesc și îți mulțumesc pentru toata energia ta frumoasa. Te aștept acasă, eu nu plec nicăieri!”, a scris Mario Fresh pentru sora sa.

Mario Fresh a ajuns mai mult în atenția publicului în urma rupturii de Alex Velea, ”printele său adoptiv”, cel care l-a descoperit și l-a îndrumat în cariera muzicală. Atât Mario Fresh cât și Lino Golden au decis că se vor descurca pe cont propriu.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”, a spus Alex Velea în cadrul emisiunii ”Teo Show”, despre Mario Fresh.

Alex Velea nu a rămas însă fără protejați, iar unul dintre ei este Zannidache, de la Survivor România 2021.

 „Zanni e flebețea mea, suntem toți cu sufletul lângă el, și copiii. Se adaptează oricărui mediu pentru că a trăit greu, a stat la mai multe cămine de copii, centre de plasament. A avut o viață grea. Nu e greu să se adapteze”, a mai spus Alex Velea.

The post Mario Fresh, în doliu. Nu își poate reveni după moartea lui: ”M-ai distrus” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă