Mario Fresh are probleme? Cum a fost surprins artistul, în plină zi FOTO EXCLUSIV

5 zile in urmă 10

Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din acest moment în showbiz-ul românesc, așa că acesta se bucură de extrem de mulți fani care îi urmăresc orice mișcare. Totuși, mulți se întreabă acum dacă acesta se confruntă cu anumite probleme.

Cum a apărut Mario Fresh pe străzile din Capitală

Mario Fresh reușește să fie în centrul atenției de fiecare dată. Cântărețul este extrem de îndrăgit de public, așa că fanii așteaptă cu sufletul la gură orice melodie pe care o lansează. Acesta are o carieră spectaculoasă, așa că își permite orice își dorește și nu se uită la bani când își îndeplinește vreo plăcere.

De curând, cântărețul și-a anunțat admiratorii că a decis să își cumpere un bolid de lux. Artistul s-a bucurat enorm de achiziția lui scumpă și mulți se așteptau să se afișeze la volanul mașinii cât mai des pe străzile din București, însă ce a făcut acum a surprins pe toată lumea.

Artistul a fost observat de către paparazzi Impact în timp ce ieșea din clinica de frumusețe Eliade. Se pare că acesta ține foarte mult la imaginea lui, așa că apelează doar la servicii de calitate pentru a se asigura că arată extrem de bine de fiecare dată când este surprins.

Mario Fresh a surprins pe toată lumea

Totuși, un lucru neobișnuit a fost observat la acesta. Mario Fresh nu a plecat cu mașina lui, astfel că a preferat să folosească serviciile Uber. Cântărețul s-a deplasat cu o mașină electrică și s-a poziționat pe scaunul din față de lângă șofer, deplasându-se până la studio-ul de înregistrări din zona Hala Traian.

Nu se știe încă dacă Mario Fresh întâmpină câteva probleme la mașina nouă sau pur și simplu a preferat să lase bijuteria pe patru roți în garaj, optând pentru serviciile Uber. Totuși, fanii săi credeau că acesta o să se laude cu noua achiziție, însă situația este cu totul alta!

Ce mașină și-a cumpărat Mario Fresh, de fapt

Mario Fresh și-a cumpărat, de curând, o mașină marca Mercedes, iar prețul bolidului de lux se ridică la câteva zeci de mii de euro. Acesta le-a transmis fanilor că își dorește ca noua achiziție să mai treacă prin anumite schimbări pentru a se asigura că are parte doar de ce este mai bun.

„După o perioadă de 2 luni de mers cu aproape toate mijloacele de transport, m-am hotărât și eu la una. În scurt timp încep modificările. Idei ceva?”, a spus Mario Fresh în mediul online după ce și-a cumpărat mașina.

 

The post Mario Fresh are probleme? Cum a fost surprins artistul, în plină zi FOTO EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă