Mario Camora știe că CFR Cluj nu a arătat bine în victoria cu UTA: „Ei au fost superiori!”. Cristi Bălgrădean, pe aceeași lungime de undă: „Am avut și noroc! Scorul perfect, 1-0”

3 săptămâni in urmă 32

Jucătorii Mario Camora și Cristi Bălgrădean recunosc că CFR Cluj a făcut un joc slab la Arad, unde s-a impus doar cu 1-0 grație reușitei lui Alexandru Chipciu.

CFR Cluj a câștigat la Arad, dar impresia generală a fost că UTA merita minim un rezultat de egalitate în fața campioanei. Însuși antrenorul Dan Petrescu a spus că jocul nu l-a mulțumit, iar pe aceeași lungime de undă au fost și Mario Camora și Cristi Bălgrădean, care au recunoscut superioritatea gazdelor.

Internaționalul nostru a ținut să precizeze că UTA a beneficiat și de o atmosferă extraordinară, așa cum își dorește să vadă pe toate stadioanele din România.

Mario Camora: „E o victorie mare!”

Cu toate că diferența dintre pretențiile celor două cluburi este considerabilă, CFR Cluj s-a bucurat foarte mult de victoria obținută în meciul cu UTA, deoarece arădenii au avut momente foarte bune și ar fi putut marca de mai multe ori. Mario Camora spune că gazdele au primit un suport fantastic din partea publicului prezent în tribune.

„A fost toată lumea avertizată că o să avem un meci foarte greu! Au echipă bună, puternică acasă, unde până acum nu au pierdut. Este o victorie de muncă și de sacrificiu. UTA a jucat foarte bine, e o echipă puternică acasă, cu o atmosferă fantastică! De astfel de atmosferă avem nevoie în fotbalul nostru. Cel mai important pentru noi este că am obținut cele trei puncte la final. E o victorie mare!”, a declarat Mario Camora.

Portarul Cristian Bălgrădean a fost pe aceeași lungime de undă cu colegul său și a spus că speră ca acum, după acest succes, să revină spiritul lui CFR Cluj. „Am transpirat serios! Am avut și noroc pe final, dar cel mai important e că am câștigat. 1-0, scorul perfect! Venim după două victorii importante în campionat. Sper că odată cu acest succes va reveni spiritul CFR-ului”, a spus Cristi Bălgrădean la finalul întâlnirii de la Arad.

The post Mario Camora știe că CFR Cluj nu a arătat bine în victoria cu UTA: „Ei au fost superiori!”. Cristi Bălgrădean, pe aceeași lungime de undă: „Am avut și noroc! Scorul perfect, 1-0” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă