Mario Camora, emoționat înainte de a ajunge la naționala României. „Sunt mândru că am fost chemat la lot”. Portughezul a explicat de ce campioana CFR nu a câștigat partida cu Viitorul

4 luni in urmă 19

CFR Cluj s-a întors cu un punct de pe terenul Viitorului. 1-1 s-a terminat partida la finalul căreia Dan Petrescu i-a atacat pe arbitrii confruntării. Mario Camora a fost din nou titular și abia așteaptă să ajungă la lotul național.

Mario Camora a obținut de puțin timp cetățenia română. Mirel Rădoi l-a vrut la FCSB și acum l-a chemat la echipa națională. Portughezul a așteptat cu mari emoții telegrama selecționerului.

„Sunt mândru că am fost chemat la lot. O să vorbesc mai mult când ajung acolo”, a declarat Mario Camora, prevăzător să nu-l supere din nou pe Rădoi.

Mario Camora, dezamăgit că CFR Cluj nu a învins Viitorul

Mario Camora era puțin supărat. CFR Cluj nu a câștigat pe terenul Viitorului. Campioana a fost condusă, a egalat dintr-un penalty controversat și a mai cerut unul. Lukassen și Deac au marcat golurile din această partidă.

„Nu cred că este un rezultat corect. Au dat un șut și au dat un gol. În repriza a doua am avut mai multe ocazii. Eu spun că trebuia să câștigăm trei puncte, dar am plecat doar cu un punct. Echipa a jucat bine, am făcut un meci bun. Viitorul este o echipă care joacă frumos, iar echipa a jucat un meci foatrte bun în repriza a doua”, a mai declarat fundașul campionei României.

Mario Camora, optimist înaintea partidelor din Europa League

Portughezul a fost întrebat și de tragerea la sorți din Europa League. AS Roma, Young Boys Berna și CSKA Sofia sunt echipele pe care CFR Cluj le va înfrunta în grupa A.

„La prima vedere pare o grupă cu nume mai puțin importante decât anul trecut. O să simțim pe pielea noastră ce meciuri grele o să avem”, a mai declarat căpitanul CFR-ului.

The post Mario Camora, emoționat înainte de a ajunge la naționala României. „Sunt mândru că am fost chemat la lot”. Portughezul a explicat de ce campioana CFR nu a câștigat partida cu Viitorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă