Marinos Ouzounidis, tras la răspundere după rezultatele Universității Craiova din play-off. „Îi bulversezi! Nimeni nu mai joacă!”

1 săptămână in urmă 25

Basarab Panduru îi trage la răspundere pe Marinos Ouzounidis pentru rezultatele înregistrate de Unversitatea Craiova în play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020 – 2021.

Fostul internațional român a analizat-o pe Universitatea Craiova după ce echipa a fost preluată de către grecul Marinos Ouzounidis, iar acesta a ajuns la o concluzie care nu este pe placul oltenilor.

Basarab Panduru susține că Alexandru Cicâldău nu mai joacă bine de când echipa a fost preluată de către Marinos Ouzounidis, la fel și Dan Nistor. Totodată, modificările făcute de antrenorul grec nu l-au impresionat pe fostul internațional român.

Marinos Ouzounidis, tras la răspundere după rezultatele Universității Craiova din play-off

„La Craiova ca nu mai joacă Cicâldău bine. Dar cine joacă? Nu ţi se pare că nimeni nu joacă? Nistor nu mai joacă, nimeni nu mai joacă. Nimeni. Dar şi schimbările nu te-au… Vătăjelu dintr-o parte în alta, Bancu, din fundaş, atacant, Vlădoiu intră extremă dreapta. Adică nişte schimbări din astea aşa de îi bulversezi şi pe jucători pe urmă”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Basarab Panduru cere excluderea din Liga 1 a echipelor cu probleme financiare

Basarab Panduru a vorbit și despre problemele din Liga 1 și le ia apărarea fotbaliștilor neplătiți. Astfel, fostul internațional crede că acele cluburi care au restanțe luni de zile ar trebui să fie eliminate din primul eșalon fotbalistic.

„Cred că ar fi mai bine ca echipele astea, care nu îşi păcălesc jucătorii, care îşi bat joc de tot, până la urmă de fotbal, să se ducă altundeva, dar nu în prima ligă, pentru că nu poţi aşa să nu dai niciun salariu până în decembrie, după aia prin ianuarie să dai ceva. Apoi să dai la unii, la alţii nu. Acolo este o mare nebunie şi fiecare antrenament începe când ne primim banii. Ai ştiut că antrenamentul e terminat şi nu se întâmplă absolut nimic”a mai spus Panduru.

The post Marinos Ouzounidis, tras la răspundere după rezultatele Universității Craiova din play-off. „Îi bulversezi! Nimeni nu mai joacă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă