Marinos Ouzounidis și Dan Nistor nu s-au pus de acord: „Nu avem ce face, trebuie să respectăm asta”

1 lună in urmă 2

Cronica meciului CS Universitatea Craiova - UTA 2-0

„Am avut meciuri mai bune decât astăzi. Spre exemplu, cu FC Botoșani am făcut o primă repriză bună. Trebuie să lucrăm mai mult. Am marcat în ultimul minut, dar am avut șanse să rezolvăm mai devreme. Rezultatul e îmbucurător. Acest gen de meciuri fac diferența la finalul campionatului. 

Trebuie să respectăm meciurile naționalei. Eram într-o perioadă bună, dar nu avem ce face. Aș fi preferat să lucrăm cu toți fotbaliștii disponibili și să continuăm seria bună, dar e ceva normal”, a spus Marinos Ouzounidis, la Look Sport+. 

Dan Nistor așteaptă pauza 

„Eu mă bucur că nu am primit gol. Lucrăm mult pe plan defensiv și lucrăm bine. Vreau să dedic victoria Craiovei Maxima. S-au împlinit 38 de ani de la acea performanță incredibilă (n.r. calificarea în semifinalele Cupei UEFA). 

Am avut multe ocazii de a marca, dar din păcate nu le-am fructificat. Eu zic că începem să jucăm cum vrea Mister. Cred că această pauză va fi benefică. Se va vedea pe viitor. Trebuie să ne pregătim bine, pentru că avem două finale. În play-off va fi care pe care. Dacă va fi nevoie de mine la națională, merg acolo cu inima deschisă”, a spus Nistor. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - UTA:

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - UTA: 

CS Universitatea Craiova nu are noroc de golgeteri! Andrei Ivan, accidentat în prima repriză a meciului cu UTAMarinos Ouzounidis, analizat din interiorul clubului: „Esteticul nu îl face antrenorul, ci jucătorii de calitate”

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă