Marinos Ouzounidis, răsplătit de Vassaras după ce le-a luat apărarea arbitrilor » Craiova și-a primit „talismanul” la meciul cu Botoșani

1 lună in urmă 1

Toate detaliile despre FC Botoșani - Craiova, AICI

În Liga 1, arbitrii noștri comit gafe pe bandă rulantă. Nu e etapă fără greșeli, unele chiar grosolane. Însă noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis, le-a găsit „fluierașilor” circumstanțe atenuante.

Marinos Ouzounidis: „Erorile lor sunt folosite de antrenori”

Înaintea debutului pe banca oltenilor, azi, la Botoșani, în Cupa României, tehnicianul grec le-a reproșat jurnaliștilor că fac prea mult caz pe tema arbitrajelor. „De ce atâtea întrebări despre ei? Mă aştept să apară şi greşeli de arbitraj, pentru că toţi greşim. Nu-mi place să mă concentrez pe aceste lucruri. Dacă stai în timpul jocului să discuţi cu arbitrul şi să te plângi de deciziile lui, rişti să-ţi pierzi concentrarea de la partidă şi să nu-ți poți ajuta jucătorii. 

Sper să nu vorbesc despre arbitri şi arbitraje la sfârşitul meciurilor. Ei trebuie să-şi facă treaba cât mai bine. Antrenorii fac greşeli, fotbaliştii fac greşeli, de ce nu ar face şi ei?”, a comentat Ouzounidis, care și-a asumat chiar riscul de a intra în conflict cu colegii de breaslă: „Uneori, erorile arbitrilor sunt folosite de antrenori pentru a-şi explica înfrângerile”.

Marcel Bîrsan, la „centru” în Botoșani - Craiova

Ieri, compatriotul lui Ouzoundis din fruntea Comisiei de Arbitri, Kyros Vassaras, a delegat la meciul juveților de la Botoșani o brigadă condusă de Marcel Bîrsan. Un arbitru cu care, de-a lungul timpului, Craiova a avut foarte multe experiențe pozitive.

În Liga 1, cu el la centru, oltenii au câștigat 15 partide, 9 acasă și 6 în deplasare, din 2015 încoace. Alte patru, două acasă, două „afară”, le-au încheiat remiză, iar la eșecuri apar 5 meciuri, 3 acasă, două în deplasare. 

În 2020-2021, bucureșteanul i-a fluierat cu Hermannstadt, 1-0 în deplasare, și acasă, cu Viitorul (1-1). Și în Cupa României, până acum, Bârsan i-a purtat noroc Craiovei. A pierdut la Botoșani, în returul semifinalelor 2017-2018, scor 1-2, dar s-a calificat în finala cu Hermannstadt, condusă de el și câștigată de juveți, fără emoții, cu 2-0.

5 greșeli gravea comis Bîrsan în acest sezon. Ultima, la recentul Dinamo - Gaz Metan (2-1), când le-a acordat „câinilor” al doilea gol, deși fusese fault la portar

Marcel Bîrsan, talismanul Craiovei

Marcel Bîrsan, talismanul Craiovei

Marcel Bîrsan va fi ajutat de asistenții Mircea Grigoriu (București) și Valentin Avram (București) la meciul de la Botoșani, în timp ce arbitru de rezervă va fi Lucian Rusanu (Sf. Gheorghe).

VIDEO. Craiova, criticată și după victoria cu Dinamo: „Sunt blocați! Dacă vor continua așa, n-au șanse la titlu”

Citește mai multe știri din Cupa României:

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu după Dinamo-FCSB: „S-a ridicat la cel mai înalt nivel”Dinamo anunță că a bătut palma cu un jucător esențial: „Aproape am rezolvat”

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă