Marinos Ouzounidis, debut fantastic la Craiova! Oltenii au marcat după doar trei minute la Botoșani, în Cupa României | VIDEO

3 săptămâni in urmă 27

Marinos Ouzounidis a avut parte de un debut neașteptat de bun pe banca Universității Craiova, care a marcat repede împotriva celor de la Botoșani, în optimile Cupei României, prin Alexandru Cicâldău.

La primul meci oficial cu Marinos Ouzounidis pe bancă, oltenii au deschis scorul prin Cicâldău, care a înscris încă din minutul 3, din penalty.

Duelul dintre Botoșani și Craiova este Live Video Online pe prosport.ro.

Alexandru Cicâldău, gol în minutul 3 la debutul lui Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis și-a mobilizat fantastic jucătorii, care au început cum nu se poate mai bine duelul de la Botoșani, din optimile Cupei României.

Gruparea din Bănie s-a aruncat în atac încă din start în partida din Moldova, iar Ivan a obținut penalty la duelul cu Florescu, din careu.

Cicâldău a marcat primul gol din mandatul lui Marinos Ouzounidis: mijlocașul a avut ceva emoții, după ce balonul a lovit și bara înainte de a intra în poartă.

VIDEO: Golul lui Cicâldău de la Botoșani

„Fiecare antrenor are ideile sale, dar ar fi o greşeală să încerc să schimb totul din prima zi, şi mai ales în această perioadă în care avem multe jocuri. Voi încerca să le transmit jucătorilor câteva aspecte pe care eu le consider foarte importante, dar nu pot să fac schimbări majore de la început, pentru că sunt convins că aş crea mai multe probleme decât rezolvări.

Aş vrea să nu vă aşteptaţi ca din prima zi să se schimbe totul. O să iau câteva măsuri corective, care nu trebuie interpretate ca nişte greşeli ale antrenorilor precedenţi, ci pur şi simplu sunt idei ale mele. Nu vreau să vă imaginaţi că voi schimba radical sistemul de joc, că îi voi pune să joace cumva cum n-au mai jucat, dar schimbări vor exista”, a spus Marinos Ouzounidis, înaintea debutului pe banca Universității Craiova.

The post Marinos Ouzounidis, debut fantastic la Craiova! Oltenii au marcat după doar trei minute la Botoșani, în Cupa României | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă