Marinos Ouzounidis, critici la adresa elevilor săi, după remiza din Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Am văzut un meci slab!”

1 lună in urmă 38

Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, 0-0, în ultima etapă din sezonul regular. La finalul meciului, Marinos Ouzounidis, antrenorul formației din Bănie, a lansat mai multe critici la adresa elevilor săi.

Marinos Ouzounidis (52 de ani) a fost adus pe banca Universității Craiova în luna februarie a acestui an.

Clasamentul la startul play-off-ului din Liga 1:

1. FCSB 33* (beneficiază de înjumătățire)
2. CFR Cluj 32
3. CS Universitatea Craiova 29
4. Sepsi Sf. Gheorghe 23* (beneficiază de înjumătățire)
5. Academica Clinceni 22
6. FC Botoșani 21

Marinos Ouzounidis, critici la adresa elevilor săi, după remiza din Universitatea Craiova – CFR Cluj

Tehnicianul grec susține că nu i-a plăcut meciul de pe „Ion Oblemenco”. Acesta s-a arătat nemulțumit de mai multe greșeli făcute de elevii săi, cu preponderență în repriza secundă.

„Eu am văzut un meci slab făcut de ambele echipe. Poate că au fost ocazii de gol, dar eu aștept mult mai mult de la echipa mea. Am făcut multe greșeli, mai ales în repriza secundă.

Am avut posesia în prima repriză, dar CFR a arătat că este echipă experimentată, a avut 5-6 jucători care ne-au blocat. În aceste situații, noi trebuie să avem o circulație mult mai bună, să ne mișcăm repede și să găsim spații.

Apoi să verticalizăm, dar noi am încercat să intrăm în careu și puteam fi surprinși pe contraatac. CFR știe să speculeze, asta e treaba lor.

Dar noi trebuie să credem mai mult în noi, asta le-am zis jucătorilor. Nu sunt supărat neapărat pe evoluția din teren, aștept ca ei să încerce mai mult, chiar dacă pierdem meciul, eu știu că ei pot mai mult.

Trebuie să lucrez la mentalitate, dar o luăm pas cu pas, nu pot schimba totul peste noapte.

Eu nu sunt mulțumit nici de rezultat, nici de joc. Eu cred că putem fi mai buni în play-off”, a declarat Marinos Ouzounidis, la finalul meciului cu CFR Cluj.

The post Marinos Ouzounidis, critici la adresa elevilor săi, după remiza din Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Am văzut un meci slab!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă