Marinos Ouzounidis aşteaptă pragmatism de la jucătorii săi: „E nevoie să fii cinic în această parte a competiţiei”

3 săptămâni in urmă 19

În primul meci din play-off-ul acestei ediţii a Ligii I, Universitatea Craiova întâlneşte Sepsi OSK, sâmbătă, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”. Antrenorul oltenilor, grecul Marinos Ouzounidis, speră ca elevii săi să fie pragmatici şi să speculeze orice şansă de a marca în ultima parte a sezonului, aşa cum au reuşit în meciul din Cupa României, cu Viitorul Pandurii.

Tehnicianul elen crede că va fi un joc foarte greu cu Sepsi şi că ar fi foarte important un succes la debutul play-off-ului.

„Mă aştept la un meci greu, Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată, aşa că va fi dificil pentru noi, trebuie să muncim serios pe teren, să dăm tot ce avem mai bun pentru a putea câştiga acest joc. Trebuie să avem răbdare, să speculăm spaţiile, să jucăm rapid, cel mai important pentru mine este să continuăm să ne facem jocul, să jucăm în stilul nostru.

Vom vedea ce şanse de gol ne vom crea şi dacă le vom specula, fiindcă trebuie să fii mai cinic în această perioadă a competiţiei. Important este să începem cu dreptul. Toţi adversarii sunt dificili, putem pierde toate meciurile sau le putem câştiga pe toate, dar trebuie să le luăm pe rând. Nu pot spune însă că vor fi meciuri mai uşoare sau mai grele în acest play-off, fiindcă toate echipele sunt valoaroase, aşa că nu contează ordinea în care joci, programul pe care îl ai”, a declarat Marinos Ouzounidis.

„Prefer să fim în Cupă, chiar dacă jucăm o dată la 3 zile”

Despre finalul de sezon, în care Universitatea Craiova este angrantă în două competiţii şi este nevoită să joace de două ori pe săptămână, antrenorul grec a declarat:

„Nu va fi uşor pentru noi să jucăm o dată la trei zile, dar prefer să fie aşa, decât, de exemplu, să fim eliminaţi din Cupa României. Numai că avem nevoie de toţi jucătorii, de tot grupul, fiindcă nu ştii ce se poate întâmpla pe parcursul jocurilor, este nevoie să apelăm şi la rotaţie pentru primul 11. E firesc ca toate echipele să-şi dorească să joace în toate competiţiile şi să-şi îndeplinească toate obiectivele”.

Cât despre revenirea lui Reagy Ofosu, absent de la sfârşitul lunii ianuarie, Marinos Ouzounidis a declarat: „Reagy a început să se antreneze cu noi, dar trebuie să fim atenţi cu jucătorii care revin după accidentări, să-i introducem treptat, fiindcă avem nevoie de toată lumea pe acest final de sezon”.

The post Marinos Ouzounidis aşteaptă pragmatism de la jucătorii săi: „E nevoie să fii cinic în această parte a competiţiei” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă