Marinos Ouzounidis, anunț uriaș înaintea derby-ului cu FCSB! Koljic, cel mai important jucător, revine!

2 săptămâni in urmă 5

Liga I se reia cu etapa a 29-a, iar duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, este programat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis, se aşteaptă ca echipa sa să ofere o replică destul de consistentă liderului, adăugând că Universitatea este cea care are nevoie mai mare de victorie, ţinând cont că este la şapte puncte de FCSB.

„FCSB este o echipă foarte bună, ştim asta, dar şi noi suntem la fel, de aceea va fi un meci greu pentru ambele şi o partidă foarte bună. FCSB este prima în clasament, aşa că până acum este cea mai bună echipă din campionat, dar sunt sigur că şi noi suntem la acelaşi nivel cu ei, am încredere în jucătorii mei şi vreau să văd o performanţă bună din partea lor. FCSB a început foarte bine toate meciurile agresiv, în forţă, de aceea trebuie să fim atenţi de la început, să controlăm jocul şi apoi vom avea şi şansele noastre de a reuşi un rezultat bun.

Ar fi important pentru încrederea noastră. Ştiu ce înseamnă pentru noi un succes, pentru moral, pentru clasament, iar dacă noi vom fi mulţumiţi de ce vom realiza, cu siguranţă şi fanii noştri vor fi. În tur a fost un meci cu două părţi diferite. După ce am primit gol, în tur, am suferit, ne-am pierdut concentrarea, de aceea trebuie să fim atenţi, disciplinaţi, montaţi pe tot parcursul jocului, indiferent dacă începem bine sau nu, trebuie să ne respectăm planul de joc, iar la final vom vedea ce vom obţine. În astfel de meciuri este importantă mentalitatea, aşa că aştept să văd pe teren caracterul echipei mele.

Nimeni nu începe un meci cu gândul să facă egal, şi noi la fel. Trebuie să ne ridicăm nivelul, noi suntem în spatele FCSB şi avem nevoie de victorie, nu ne avantajează remiza. Poate la final vom fi mulţumiţi şi cu un punct, dar la început toată lumea vrea să câştige. E mai bine că jucăm la Bucureşti decât la Giurgiu, jucăm pe un stadion frumos, cu un teren bun, vor juca două echipe bune şi este foarte bine că sunt cele mai bune condiţii”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Koljic ar putea reveni, după o jumătate de an de pauză

Atacantul bosniac Elvir Koljic s-a antrenat normal în această perioadă de întrerupere a campionatului şi ar putea reveni pe teren după o jumătate de an de pauză. Vârful care a marcat 6 goluri în primele 5 etape ale sezonului regular s-a accidentat la începutul lunii octombrie, într-un meci cu Poli Iaşi, suferind atunci o fractură de peroneu, după o intrare dură a lui Ovidiu Mihalache.

„După o astfel de pauză nu ştii în ce formă va fi echipa, este dificil să anticipezi cum va arăta jocul, e greu de apreciat cum vor evolua lucrurile, mai ales că şi noi şi FCSB am avut jucători la echipele naţionale. Am lucrat bine, nu numai pentru acest meci, ci şi pentru celelalte meciuri dificile care vor urma. Koljic s-a antrenat cu noi, poate va juca puţin, am discutat cu el şi vom vedea cât va putea intra. De asemenea, Acka este recuperat. Îl avem suspendat pe Nicuşor Bancu, în schimb, şi va trebui să modificăm linia defensivă”, a adăugat Marinos Ouzounidis.

The post Marinos Ouzounidis, anunț uriaș înaintea derby-ului cu FCSB! Koljic, cel mai important jucător, revine! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă