Marinos Ouzounidis a ajuns în România! Noul antrenor al Universității Craiova, prezentat în ziua derby-ului cu Dinamo

2 luni in urmă 3

Grecul Marinos Ouzounidis (52 de ani) a ajuns în România și este așteptat să semneze sâmbătă contractul cu Universitatea Craiova. Oltenii îl vor prezenta pe înlocuitorul lui Corneliu Papură chiar în ziua derby-ului cu Dinamo.

Interimatul lui Dragoș Bon a luat sfârșit, iar Mihai Rotaru a ajuns la un acord cu Marinos Ouzounidis. Din informațiile ProSport, grecul va câștiga în Bănie 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă.

Sorin Cârțu a confirmat numirea lui Marinos Ouzounidis. Oficialul Universității Craiova a dezvăluit că grecul a surprins în timpul negocierilor prin amănuntele pe care le știa despre echipă.

Marinos Ouzounidis a ajuns în România! Noul antrenor al Universității Craiova, prezentat în ziua derby-ului cu Dinamo

Noul antrenor al Craiovei a ajuns în România vineri, anunță Fanatik.ro. Ouzounidis va semnat cel mai probabil un contract sâmbătă, când va fi și prezentat de olteni.

„Craiova a făcut cea mai bună alegere pentru că aveau mare nevoie de un antrenor cu experiența și entuziasmul lui. Sunt convins că din acest moment Craiova va redeveni o echipă care se va bate la titlu până la finalul sezonului!

Sincer îl cunosc foarte bine și sunt sigur că va reuși la Craiova și va demonstra în România. Este un antrenor de mare valoare! Sunt convins că Mihai Rotaru care știu că studiază foarte mult jucătorii și antrenorii înainte să îi aducă la echipă și-a dat seama că Ouzounidis e un antrenor care se mulează pe stilul Craiovei.

E un antrenor care promovează un fotbal frumos și un tehnician care este foarte apropiat de jucători și de cei din jurul lui. În același timp e un antrenor cu personalitate și știe să se impună”, a declarat Bogdan Mara pentru sursa citată.

Înaintea derby-ului cu Dinamo, oltenii au avut o altă surpriză. Conform Digi Sport, în Craiova a fost văzut Juan Camara. ProSport a anunțat în exclusivitate că fostul dinamovist va semna un contract pe trei sezoane cu Craiova.

Skoda Xanthi, APOEL, AEL, Iraklis, Platanias, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos și AEK Atena sunt echipele antrenate de Marinos Ouzounidis, care are un singur trofeu în carieră, titlul în Cipru, în 2007.

The post Marinos Ouzounidis a ajuns în România! Noul antrenor al Universității Craiova, prezentat în ziua derby-ului cu Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă