Marinela Mititelu: Ministrul–ocupat, functionarul–uituc. Sănătatea–pe pilot automat

1 lună in urmă 1

Marinela MititeluMarinela Mititelu

Am râs cu poftă când l-am auzit pe Vlad Voiculescu, veșnic absentul nostru ministru al Sănătății, cum fuge infantil și penibil de orice responsabilitate când vine vorba de lefurile celor care lucrează în centrele de vaccinare. Ditamai ministrul dă vina pe un funcționar. Cât tupeu să pretinzi că n-ai nicio vină că instituția pe care o conduci a uitat de lefurile a mii de oameni! 

MIERCURI, 17 MARTIE 2021, 23:12

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Un ministru plătit lună de lună, înconjurat de 5 secretari de stat, 8 consilieri și peste 10 consilieri onorifici a uitat, în plină campanie de vaccinare, că trebuie să-i plătească pe lucrătorii din centrele de vaccinare! De vină nu sunt ei, demnitarii! De vină e un nenumit funcționar. 

Dacă nu aș mai fi auzit demnitarii cum dau vina cu aplomb pe subalterni, aș fi zis că am auzit cea mai penibilă și infantilă scuză din partea unui ministru. Din păcate, avem o lungă tradiție de disculpări penibile sau, mai bine zis, de fugit din calea răspunderii. 

Când ministrul Educației, Cristian Adomniței, s-a făcut de râs, în 2007, în fața unor elevi de clasa a V-a, când s-a contrazis cu ei pe tema stelelor de pe drapelul Uniunii Europene, a dat vina pe consilieri. A zis că ei l-au dezinformat că erau 15 stele, nu 12. 

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă