Marinela Mititelu: „De ce la noi mall-ul bate școala”

4 săptămâni in urmă 16

Foto arhivă Foto arhivă

Vestea că școlile se redeschid dacă personalul școlii este vaccinat în proporție de minimum 60% a provocat  un tsunami de critici. Care mai de care specialist în dat cu părerea a început să dea cu pietre: ba că decizia nu face decât să-i asmute pe părinți împotriva profesorilor nevaccinați, ba că procentul e mic și că nu reduce riscul infectării cu SARS-COV 2, ba că iar sunt discriminați săracii români, ba că nu sunt lăsați să aleagă. 

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 20:43

SURSĂ: Realitatea.PLUS AUTOR: Iulian Budușan

Dar de ce niciun cuvânt despre anomalia flagrantă de la noi: copiii vaccinați nu au dreptul să intre în școală, dar au dreptul să intre în mall? De ce i-am mai vaccinat oare?

Ca să susțină afacerile întreprinzătorilor autohtoni? Ca să stea în vacanță prelungită jucându-se în rețea? Nu li s-a promis și lor oare viață normală odată cu vaccinul? Sau viață normală nu înseamnă să mergi la școală? 

De ce părinții acelor copii s-au mai vaccinat și de ce până la urmă profesorii acelor copii s-au mai vaccinat și ei? Nu oare pentru o viață normală? Nu oare acesta a fost motivul principal pentru care oamenii sănătoși și fără riscuri majore de sănătate au ales să se vaccineze? 

Cistește continuarea AICI

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă