Marica dezvăluie ce planuri are Gică Hagi la Farul + Ce spune despre „Derby de România”

1 lună in urmă 15

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, 14:56 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 15:06

Ciprian Marica (35 de ani), acționar alături de Gică Hagi (56 de ani) la Farul Constanța, a dezvăluit ce plan are „Regele”, după ce clubul a fuzionat cu Viitorul.

Fostul atacant susține că Hagi este hotărât să vândă o parte din acțiuni pentru a întări clubul din punct de vedere financiar. „Obiectivul noastru pe termen mediu și lung este să consolidăm o echipă cu o stabilitate financiară. Asta ar fi punctul cheie, mai mulți piloni, fie că sunt parteneri locali, fie că sunt parteneri care vin sub formă de acțiuni.

Gică vrea să vândă acțiuni și vrea să creștem, să avem o stabilitate. Apoi sigur că ne dorim să scoatem capul și în Europa”, a spus Marica în exclusivitate pentru GSP.ro.

Marica, încântat de noul proiect al Farului

 Marica se arată încântat de colaborarea cu Gică Hagi și este încrezător în munca pe care o depune „Regele” la Farul Constanța.

„Eu cred că suntem pe drum cel bun. Sunt foarte multe lucruri de schimbat, de îmbunătățit, pentru că pretențiile și aspirațiile sunt mult mai mari. Cred eu, că ceea ce reușește să facă Gică este impresionant într-un timp foarte scurt. 

Sunt mai mult decât bucuros de drumul pe care am pornit și sper că în cel mai scurt timp să creștem din toate punctele de vedere.

Atunci când am discutat cu Gică Hagi a contat foarte mult ca el să se întoarcă, a fost una dintre temele discuției. Dacă aș spune că nu ne-am gândi la play-off în acest sezon, aș minți, sigur ne gândim”, a declarat oficialul clubului din Constanța.

Marica așteaptă „Derby de România”

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo, dar şi la FCSB, a vorbit despre derby-ul care va avea loc, duminică, pe Arena Națională: „Va fi un derby disproporționat pentru că Dinamo trece printr-un moment dificil. Nu pot decât să sper ca ambiția să facă ca jocul să fie echilibrat. Dacă vor juca cu ambiție și cu dăruire, vor reuși, pentru că lotul celor de la FCSB e net superior. Da, voi ține cu Dinamo, duminică.

Nu pot să spun dacă Dinamo e slabă sau nu, pot doar să spun că e într-un moment dificil, contează și toate lucrurile care se întâmplă acolo”, a spus Marica.

  • articol de Sebastian Vasile 

VIDEO Răzvan Lucescu, poveste amuzantă cu Ciprian Marica: „M-a sunat și am rămas blocat”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Veste proastă pentru FCSB! Trupa lui Becali riscă să piardă 1,5 milioane de euro pe an

Cornel Dinu, reacție surprinzătoare când a aflat cât câștigă administratorul judiciar de la Dinamo

Playtech: Țara din Europa în care nu ai voie să pui sare în mâncare. Obiceiul ciudat pe care îl au oamenii


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă